Till huvudsidan

Viraliv

viraliv

5/5 (7)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
7
Lediga jobb
Nytt!

Betygssätt Viraliv

Har du erfarenhet av att arbeta på Viraliv? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Viraliv.

Gunnel
för 10 dagar sedan
SSK

Kan varmt rekommendera Viraliv, som jag enbart har goda erfarenheter av. Lätta att nå, alltid hjälpsamma, ser mig som anställd och jag känner mig bekräftad. Har inget att invända! Mycket fint personligt bemötande utöver det vanliga. Har erfarenhet av andra Bemanningsföretag samt ca 45 år inom kommunal vård som ssk/Bm.

Johan Östlund
för 15 dagar sedan
SSK

Mycket bra bemötande när man ringer och pratar med dem, väldigt service inriktade, kan varmt rekommendera viraliv

Gäst
för 20 dagar sedan
LÄK

Lyhörda, rappa och hjälpsamma, bra på att hitta uppdrag.

Karina Moya
för 21 dagar sedan
SSK

Jag arbetar som specialistsjuksköterska och har en toppen-kontaktperson, känner mig trygg och litar på han till 100%. Jag vet att han gör allt för att hitta ett bra uppdrag som passar in till mina behov. Han bryr sig om min arbetsmiljö och är intresserad och engagerad om jag trivs och hur det går på nya uppdraget. Jag kan varmt rekommendera Viraliv.

Marcelle Mikaelsson
för 21 dagar sedan
SSK

Jag arbetar som sjuksköterska och har Felix som kontaktperson. Det har verkligen varit en angenäm upplevelse att lära känna Felix. Han är professionell trevlig och engagerad. Ringer och frågor hur det går på arbetsplatsen, undrar om jag trivs. Man känner sig verkligen sedd som person. Är det någon som funderar på att jobba som hyrpersonal kan jag varmt rekommendera Viraliv

Kostadinka Sjöberg
för 21 dagar sedan
SSK

Otrolig bra bemötande av konsulterna. De är lojala, korrekta, hjälpsamma och alltid noggrann insatta i sjuksköterskans jobb. Har jobbat för de föra sommaren och önskar att de blir min arbetsgivare igen. Stark rekommenderar denna bemanning.

Siamak
för 22 dagar sedan
SSK

Jag har varit anställd sedan 2 månader på Viraliv och jobbat på Kriminalvården under tiden. Stortrivs med att jobba som bemanning-ssk då jag kan bestämma över det mesta, Viraliv är ett fantastiskt bolag som hjälper sina sköterskor att hitta det arbetsplats man är intresserad att jobba på. Jag har en kontakt som kan nås per tel dygnet runt och lätt att prata med. Jag är mkt nöjd med lönen. Jag rekommenderar företaget.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo