Till företagslistan

Vårdbemanning Sverige

vardbemanning-sverige

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Vi sätter den personliga relationen i centrum

Vårdbemanning Sverige hjälper till där personalbristen på sjukhus, vårdcentraler och andra vårdenheter är ett faktum. Oavsett vad du har för utbildning, erfarenhet eller andra preferenser, så hjälper vi dig att hitta uppdrag som passar dina specifika önskemål. Med kunder över hela landet och mångårig erfarenhet av bemanning har vi goda möjligheter att hitta vad som passar bäst. 

Vårdbemanning Sverige är ett av Sveriges största bemanningsföretag inom hälso- och sjukvård och som ramavtalsleverantörer till Sveriges alla regioner erbjuder vi uppdrag i hela landet. Vi samarbetar även med privata verksamheter och kommuner.

Dina önskemål prioriteras, snabba utbetalningar erbjuds, vi sätter den personliga relationen i centrum och vårt mål är att du alltid ska känna dig nöjd och väl bemött! Du kan alltid nå oss via telefon, mail eller genom vår hemsida för snabb återkoppling. 

Var med oss och hjälp sjukvården!

Några av våra engagerade konsultchefer

Oskar

Oskar
Ansvarsområde:
Konsultchef sjuksköterskor

Ludvig

Ludvig
Ansvarsområde:
Konsultchef sjuksköterskor

Förmåner hos Vårdbemanning Sverige

 • 🔝Ledande inom branschen:

  Upphandlade inom landets alla regioner, inom samtliga specialistområden för både läkare och sjuksköterskor. Vi erbjuder möjlighet att välja bland ett stort utbud av uppdrag och är upphandlade inom både region, privat och kommunal sektor.

 • 💰 Konkurrenskraftig lön & snabba utbetalningar:

  Konkurrenskraftig lön som baseras på avtal, din kompetens och uppdragets upplägg. Vi ordnar snabba utbetalningar oavsett om du är löntagare eller fakturerande.

 • 🏡 Boenden & resor:

  Vi kan vid önskemål erbjuda boende och/-eller reselösningar som passar dig.

 • 🧘‍♂️ Hälsa & välbefinnande:

  Vi värnar om att våra konsulter ska må bra och ha hälsan i fokus. Hör av dig till din konsultchef för mer information. Vi har exempelvis personalerbjudanden hos flertalet av landets gymkedjor.

 • 📄 ISO certifierade inom kvalitet, miljö & arbetsmiljö:

  Som certifierade inom ISO 9001 och ISO 14001 fortsätter vi det goda arbetet med kvalitet i det interna arbetet samt lever upp till konkreta och erkända miljökrav.

 • 📚 Gratis HLR-utbildning:

  Arbetar du kliniskt som konsult via oss erbjuder vi gratis HLR-utbildningar med jämna mellanrum.

 • ❤️ Givare till organisationer:

  Vi är med och stöttar flertalet hjälporganisationer! Brinner du för något särskilt där du vill ha vårt stöd?

Vi är alltid flexibla utefter dina intressen. Behöver du hunddagis till din lurviga vän under ditt uppdrag? Inget önskemål är ett dumt önskemål!

background
background
När jag först kom i kontakt med min konsultchef på Vårdbemanning Sverige var jag väldigt skeptisk till att jobba som konsult. Men ju mer tiden gick och jag fick komma ut på mitt första uppdrag så ändrades synen helt. Jag kände mig för första gången uppskattad och hörd.
- Simona

Simona är legitimerad sjuksköterska som arbetar inom vårdbemanning sedan 2019 och har under sitt samarbete med Vårdbemanning Sverige utforskat olika delar av landet och skapat sig nya arbetslivserfarenheter längs vägen.

Läs hela Simonas berättelse här.

background
background
Att arbeta för Vårdbemanning har varit mycket enkelt och smidigt. Lätt att få kontakt, stor tillgänglighet. Har en ambition att regelbundet höra av sig och lyhördheten är stor. Gör allt för att försöka matcha mina önskemål med tillgängliga platser. Vårdbemanning kan ordna arbete på många orter som är intressanta för mig. Jag får regelbunden information om lediga platser. Allt detta skapar trygghet för mig och jag har inte haft någon anledning att fundera över byte av arbetsgivare.
- Ann-Charlotte

Ann-Charlotte är Specialist inom Psykiatri och barn- och ungdomspsykiatri och arbetar för Vårdbemanning Sverige sedan hon gick i pension. Hon uppskattar chansen att få se olika arbetsplatser och besöka nya orter att bekanta sig med, samtidigt som hon får rå om sig själv och bo trevligt. Det är värdefullt för Ann-Charlotte.

Läs hela Ann-Charlottes berättelse här.

Har Vårdbemanning Sverige kollektivavtal?

+

Nej – Vårdbemanning Sverige har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Vårdbemanning Sverige ?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 120 konsulter heltid på Vårdbemanning Sverige . Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo