Till företagslistan

Sverek

sverek

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Din partner för meningsfulla och attraktiva uppdrag

Att ansluta sig till oss betyder att du blir en del av en arbetsplats som värdesätter den unika roll och betydelse du har i samhället. Vi strävar efter att forma en arbetsmiljö där din passion för att stödja andra får utrymme att blomstra, och där du har verktygen för att skapa positiva förändringar.

Varje konsul utgör en nyckelperson i vårt team, och vi är aktivt engagerade i att stödja din personliga och yrkesmässiga tillväxt. Genom att arbeta med oss får du tillgång till mångsidiga och meningsfulla uppdrag som utmanar och utvecklar din kompetens.

Med mer än 15 års erfarenhet är Sverek en pålitlig aktör inom bemanning för vård och omsorg i Sverige och Norge. Vi har med framgång försett sjukhus, kommunala enheter och andra vårdinrättningar med skicklig vårdpersonal. Oavsett om du är ny som konsult eller saknar tidigare erfarenhet, ger vi dig flexibiliteten att själv välja mellan anställning eller att arbeta som egen företagare. När du är en del av Sverek har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig och ger en grundlig introduktion till ditt nya uppdrag, vilket gör att du är i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Läs mer om hur ett samarbete med oss kan se ut för dig som sjuksköterska, läkare, audionom, psykolog, arbetsterapeut, socionom, psykoterapeut, medicinsk sekreterare eller arbetar inom djursjukvård.

Läs mer om oss eller hur du blir konsult.

Några av våra engagerade konsultchefer

Emma Lind

Emma Lind
Områdeschef sjuksköterskor
emma.lind@sverek.se

Marcus Eklundh

Marcus Eklundh
Områdeschef läkare
marcus.eklundh@sverek.se

Rebecca Wikström

Rebecca Wikström
Konsultchef psykologer, fysio- och arbetsterapeuter
rebecca.wikstrom@sverek.se

Isabelle Nordqvist

Isabelle Nordqvist
Konsultchef socionomer
isabelle.nordqvist@sverek.se

Varför välja oss?

✨ Attraktiv ersättning och förmåner: Hos oss får du inte bara bättre lön, utan även förmåner som speglar din kompentens.

🕓 Flexibilitet som passar dig: Hos oss får du möjlighet att forma arbetslivet så att det passar dig. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

🌈 Bemanna vården som sjuksköterska, läkare, audionom, psykolog, arbetsterapeut, socionom, psykoterapeut, medicinsk sekreterare eller inom djursjukvård. Oavsett din specialitet finns det plats för dig hos oss.

Som konsult hos oss får du:

🤝 Trygghet: Vi värnar om våra konsulter och erbjuder en trygg arbetsmiljö.

💼 Karriärmöjligheter: Utvecklas tillsammans med oss och skapa en långsiktig, stimulerande och lärorik karriär inom vården.

🌐 Stöd och samhörighet: Bli en del av vår gemenskap och känn dig stöttad i varje steg av din professionella resa. Våra personliga konsultchefer är med dig hela vägen.

background
background
”Samarbetet med min konsultchef och övriga på Sverek är i det närmaste idealiskt. Och det är inte bara som jag säger. De är så vänliga och tillmötesgående . När jag haft önskemål avseende ffa boende och hur jag vill jobba har det alltid blivit tillgodosett.”
- David Waldfogel

David jobbade som privat ÖNH-specialist sina första år när han blev klar specialist, men tyckte inte han blev tillräckligt stimulerad av detta då denna typ av läkararbete väsentligen skiljer sig från att arbeta på sjukhus. Han ville arbeta med mer akuta åkommor samt operera. Därför började David askultera på operation regelbundet på KS ÖNH kliniken i Stockholm vilket han nu gjort i över 20 års tid.

Läs mer om David

background
background
”Jag fått goda möjligheter att lära mig olika arbetssätt och teknologi då det skiljer sig en hel del mellan olika avdelningar vilket är mycket stimulerande.”
- Henrik Åberg, IVA sjuksköterska

Innan Henrik läste till specialistsjuksköterska jobbade han på olika akutvårdsavdelningar både i Helsingborg och Lund. Som färdig specialistsjuksköterska började Henrik sin karriär på thoraxintensiven i Lund. Efter ett antal år där så valde han att gå över till bemanningsbranschen och har via Sverek jobbat på olika allmänintensivvårdsavdelningar i Sverige.

Läs mer om Henrik

Har Sverek kollektivavtal?

+

Vi har kollektivavtalsliknande lösningar, fast med betydligt bättre ersättningsvillkor. Dessutom har vi kompletta försäkringar och erbjuder flexibla pensionslösningar och trygga villkor.

Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Sverek?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 1000 konsulter heltid på Sverek. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo