Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Sverek

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Sverek

Texten är tagen från Svereks hemsida.

Som konsult hos Sverek är du i trygga händer hos en engagerad och seriös arbetsgivare.

Sverek rekryterar och bemannar med hyrsjuksköterskor och hyrläkare. Andra benämningar för dessa är bemanningsläkare, stafettläkare, konsultläkare, resursläkare, bemanningssjuksköterskor, stafettsjuksköterskor, konsultsjuksköterskor och resurssjuksköterskor. Kärt barn har många namn, heter det ju…

Vi samarbetar med samtliga landsting,  ett stort antal kommuner samt de främsta privata vårdgivarna och universitetssjukhusen och har alltid en stor variation av vårduppdrag landet över. Vi håller högsta möjliga kvalitet i vår bemanning och rekrytering med fokus på långsiktigt hållbar utveckling. Vi utvecklar och förbättrar ständigt utbudet av valmöjligheter för våra hyrläkare, bemanningssjuksköterskor  och utökar på så sätt kompetensutbudet för våra uppdragsgivare.

I över 15 år har vi hjälpt till att bemanna sjukhus, kommunala verksamheter och andra vårdinrättningar med kompetenta läkare och sjuksköterskor. Vi hette tidigare Svensk Läkarrekrytering och vår VD Björn Lindtorp är själv läkare. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult och du väljer själv om du vill vara anställd eller arbeta via ditt eget företag.

Andra topprankade företag i undefined

Har Sverek kollektivavtal?

+

Nej, Sverek har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Sverek?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Sverek. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Sverek inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Sverek?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 77 konsulter heltid på Sverek. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo