Till företagslistan

Sverek

sverek

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Attraktiva hyruppdrag för läkare & sjuksköterskor

Vi tar fram uppdrag som matchar din profil och önskemål. Våra erfarna professionella och personliga konsultchefer hjälper dig med allt praktiskt som bokning av resa och boende om det behövs. Konsultchefen är din sparringpartner och har alltid ditt bästa i fokus. Tillsammans kommer ni överens om vilket uppdrag som passar dig bäst. Uppdrag som matchar din profil och dina önskemål. Utgångspunkten är att du ska känna en balans mellan arbete och fritid och att ditt livspussel ska fungera.

Träffa våra fantastiska konsultchefer.

Läs om några av våra fantastiska konsulter.

Några av våra engagerade konsultchefer

Nathalie

Nathalie
Konsultchef

Johan

Johan
Konsultchef

SCHYSSTA, FÖRMÅNLIGA VILLKOR. Vi har kompletta försäkringar och erbjuder goda möjligheter till flexibla pensionslösningar som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

TRYGGHET. Du är försäkrad till och från arbetet. Vi har även försäkring för de eventuella skador du kan ådra dig i arbetet. På arbetet har du även ansvarsförsäkring via vård- eller omsorgsenheten.

SERVICE, STÖD & SUPPORT genom personlig kontakt med din konsultchef. Din konsultchef arbetar alltid för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt på ditt uppdrag.

VARIERAT OCH UTVECKLANDE ARBETE. Du kan ägna mer tid åt patienterna och mindre tid åt administration.

VALFRIHET & FLEXIBILITET. Du får möjlighet att själv styra över din fritid och arbetstid.

MÖJLIGHETER TILL FORTBILDNING OCH KOMPETENSUTVECKLING för din egen utveckling

Allt funkade jättebra. Jag fick bra kontakt med konsultchefen, en koordinator fixade allt det praktiska och på uppdraget togs jag emot med öppna armar.

Läs mer om Lasse som arbetar som hyrläkare på Sverek.

På alla hyruppdrag jag varit på har alla varit så glada och tacksamma när man kommer och arbetar och underlättar för dem

Läs mer om Anna som arbetar som bemanningssjuksköterska på Sverek.

Har Sverek kollektivavtal?

+

Vi har kollektivavtalsliknande lösningar, fast med betydligt bättre ersättningsvillkor. Dessutom har vi kompletta försäkringar och erbjuder flexibla pensionslösningar och trygga villkor.

Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Sverek?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 77 konsulter heltid på Sverek. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2023 Bemlo