Till företagslistan

Svensk Läkartjänst LILAB

svensk-lakartjanst-libab

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Svensk Läkartjänst LILAB

Texten är tagen från Svensk Läkartjänst LILABs hemsida

SAMARBETA MED LILAB LILAB Doktor har varit aktivt inom läkarbemanning sedan 1990. Vi har möjlighet att erbjuda dig intressanta uppdrag inom både primär- och slutenvård, och är bra på att hitta många uppdrag med beredskap/jour. Naturligtvis har vi mängder med andra arbetsmöjligheter också, om du tycker att du gjort ditt inom jourverksamheten.

ORDNING OCH REDA Skatteverket har kontrollerat 115 bemanningsföretag och funnit att 2/3 gjort felaktigheter vad gäller inbetalning av skatt. Vi tillhör de företag som fått godkänt, det vill säga vi betalar sociala avgifter på förmåner som resa och boende – och det framgår av ditt lönebesked att så skett. Jobbar du för oss riskerar du inte att efteråt få problem med skattemyndigheten. Om du vill ha mer information och hjälp med att driva ditt eget företag, ta då kontakt med Jenny Sjögren på Hedera Ekonomi.

ARBETSMILJÖ Det är viktigt för oss att läkarnas arbetsmiljö och villkor är acceptabla, att man som läkare till exempel har möjlighet att få extra administrativ tid eller att man inte har orimligt många patienter inbokade.

Har Svensk Läkartjänst LILAB kollektivavtal?

+

Ja – Svensk Läkartjänst LILAB har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Svensk Läkartjänst LILAB?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 57 konsulter heltid på Svensk Läkartjänst LILAB. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo