Till huvudsidan

Svea Work

svea-work

5/5 (9)

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
9
Sök jobb

Betygssätt Svea Work

Har du erfarenhet av att arbeta på Svea Work? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Svea Work.

Isabella
för 3 månader sedan
SSK

Jag är supernöjd med både konsultchef och lön! Snabb och bra återkoppling så fort frågor dyker upp!

Gäst
för 6 månader sedan
SSK

Jättebra bemanningsföretag. Känner mig verkligen lyssnad på.

Josefin
för 9 månader sedan
SSK

Svea work är ett toppen bemanningsföretag. Är på mitt första uppdrag och har fått all hjälp som behövts. Har världens bästa konsult med som heter Andrea och hon är super. Hon har fixat allt som jag behövt. Hon har hela tiden kontakten med en och frågar alltid hur det går. Hon svarar alltid snabbt och är super trevlig. Rekommenderar detta företag och hoppas ni får Andera som konsult. Hon är absolut bäst.

Maria
för 9 månader sedan
SSK

Påbörjade mitt första bemanningsuppdrag för några månader sedan och har bara gott att säga om Svea Work och min konsultchef Andrea. Hon hör av sig och engagerar sig i hur det går med uppdraget. Känner mig mycket bra bemött och uppskattad!

Liza Almroth
för 9 månader sedan
SSK

Väldigt bra sammarbete, alltid snabb bra kontakt vid behov! Rekommenderar verkligen 🌟🌟🌟

Anonym
för ett år sedan
SSK

Fantastiskt samarbete tillsammans med Svea Work! En otroligt trygg och närvarande konstultchef vid namnet Andrea! Rekommenderar starkt!

Robin Gustavsson
för ett år sedan
SSK

Jag var nästan tre månader som inhyrd konsult på GAVA i Motala och hade en riktigt engagerad konsultchef vid namn Vinos. Hon hade kontinuerlig kontakt med mig under hela uppdraget och såg till att allt fungerade som det skulle, samt gav återkoppling från arbetsplatsen. Enda saken jag upplevde som negativ var att Vinos inte var ansvarig för själva uppdraget utan hon blev mellanhanden mellan mig och sin kollega som skötte kontakten med arbetsplatsen. Blev lite miss i kommunikationen men löste sig tack vare gott samarbete mellan bolaget och arbetsplatsen. Skulle starkt kunna rekommendera detta bemanningsbolag till er alla och hoppas att jag själv kommer kunna fortsätta samarbetet med dem även i framtiden.

Lina
för ett år sedan
SSK

Fantastiskt trygga och trevliga arbetsgivare på Svea Work! Arbetsgivaren följer med än längst vägen genom kontinuerlig kontakt om hur det går/känns och vad som kan förbättras under uppdraget! Det fick mig helt klart att känna mig delaktig och långt ifrån överlämnad! Är otroligt nöjd och ger högsta betyg!

Dawoud Gulami
för ett år sedan
SSK

Att kunna få så mycket respons gör att jag känner mig som en del av gänget. Hos Svea Work hjälper min konsultchef mig genom att hitta de bästa uppdrag som det verkligen passar mig och min familj. Det känns verkligen tryggt att jobba hos Svea Work då man snabbt får svar på sina frågor och man har ett tätt kontakt med sin konsultchef. Detta gör att min förtroende är stort.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo