arrow downTill huvudsidan

Stella cura

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Stella cura

Texten är tagen från Stella curas hemsida.

StellaCura är ett vårdbemanningsföretag som hyr ut sjuksköterskor och läkare till olika aktörer i Sverige. Våra uppdrag finns i hela Sverige och vi erbjuder service i form av betald resa och boende om du arbetar på annan ort. Vi är intresserade av både dig som är legitimerad sjuksköterska och dig som är specialistutbildad. StellaCura erbjuder goda och trygga anställningsvillkor för dig som konsult med fullt arbetsgivaransvar, försäkringar och regelrätt sjuklön. Du kan även välja att bli underleverantör via ditt egna bolag. Kontakta oss för mer information om våra uppdrag samt vad vi erbjuder i form av ersättning och förmåner. Vi satsar på att samarbeta med de bästa konsulterna och jobbar hårt för att du ska trivas hos oss och ute på dina uppdrag.

Bli en av våra stjärnor!

Andra topprankade företag

Har Stella cura kollektivavtal?

+

Nej, Stella cura har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Stella cura?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Stella cura. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Stella cura inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Stella cura?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 3 konsulter heltid på Stella cura. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo