Till huvudsidan

Skandinavisk Hälsovård

skandinaviskhalsovard

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Skandinavisk Hälsovård

Texten är tagen från Skandinavisk Hälsovårds hemsida

För sjuksköterskor

Vi är ett bemanningsföretag för sjuksköterskor och annan vårdpersonal och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och service.

Efterfrågan på sjuksköterskor, både allmänsjuksköterskor och specialistsköterskor, är stor. Vi har alltid ett stort behov av medicinskt och socialt kompetenta sjuksköterskor som vill göra en insats. Vi behöver alltid ett stort nytillskott av sjuksköterskor för att täcka alla vakanser, både i primärvård, sjukhusvård och primärkommunal verksamhet.

För läkare

Vi är ett bemanningsföretag för specialister i allmänmedicin och andra specialiteter och fokuserar på kvalitet, tillgänglighet och service.

Vi inriktar vår läkarbemanning inom primärvården enbart på svenska offentliga och privata kunder.

Vårt mål är att utjämna skillnaderna i tillgänglighet och kvalitet i den svenska vården och därmed uppfylla Hälso- och sjukvårdslagens krav på lika vård. Vi ser det som en viktig uppgift att öka tillgången på läkare i Sverige, vilket även bidrar till förbättrad arbetsmiljö för de fast anställda läkarna.

Vi har alltid stort behov av medicinskt och socialt kompetenta läkare som vill göra en insats. Vi behöver ständigt ett nytillskott av läkare för att täcka alla vakanser i Sverige, både i primärvård och sjukhusvård.

Hos Skandinavisk Hälsovård får Du en personlig konsultchef och trygga anställningsförhållanden.

Har Skandinavisk Hälsovård kollektivavtal?

+

Ja – Skandinavisk Hälsovård har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Skandinavisk Hälsovård?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Skandinavisk Hälsovård. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Skandinavisk Hälsovård inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Skandinavisk Hälsovård?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 60 konsulter heltid på Skandinavisk Hälsovård. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo