Till företagslistan

Sens Care

senscare

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Sens Care

Har du erfarenhet av att arbeta på Sens Care? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Sens Care.

Anonym
2022-10-01 14:16
SSK

otroligt dåligt bemötande och synnerligen otrevlig konsultchef. hon slutade och ersattes av en lika otrevlig människa. passa er, rekommenderas INTE!

Anonym
2022-03-31 21:38
SSK

VD Malin, vill inte ge mej gällande kollektiv-avtal trots jag frågat efter det ett flertal gånger. Behöver ha det för att kunna stämma av jag får rätt OB-ersättning vid jobb på storhelger. Vänder mej därför till Almega som hon säger de är certifierade via. Ser på löne-utbetalning de alls inte följt avtalet, till min nackdel. När jag i mail påtalar detta, blir VD Malin obekväm och tycker att jag ställer mycket frågor på detaljnivå och hon ber mej vara lugn; - att de följer avtal. Blir alltså tvungen ägna mycket tid åt detta, räknar fram löne-utbetalning för löneutbetalning i tabellform antal timmar jag jobbat och vilka tider och den ersättning det ska ge, samt det jag fått. Får sedan en viss summa utbetald som inte stämmer, har fått ca 60% för lite av den summa som saknades. Hon kan inte redogöra för hur de räknat. Detta är skrämmande och jag förstår att hon "tystat ned andra konsulter" genom att bli otrevlig och maila att "det kommer många frågor från dej", var lugn med att du fått rätt lön, - men avtalet vill hon inte delge. Mycket märkligt agerande, dessutom av hon som är VD och dessutom i media går ut med att hon anser "alla bemanningsföretag bör vara anslutna till kollektiv-avtal" (som hon alls inte följer). VARNING, de får inte ens en stjärna.

karin Wilèn Gustafsson
2022-02-19 11:12
SSK

Jättenöjd lön 1gg veckan ordning och reda följer mina önskemål gällande schema får svar snabbt vid problem

Gäst
2021-05-19 07:49
SSK

Seriösa. Bra att ha med att göra. Har själv jobbat mest kortare uppdrag för dem. Lätta att kommunicera och ha kontakt med. Aldrig något problem med övertider etc. Har kollektivavtal. Har avtal med flera större vårdgivare vilket förstås inte genererar den generösaste lönen som sagt men ok. Se som alltid upp med vad du skriver på. exkl/inkl vad etc!

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo