Till företagslistan

Sanandum

sanandum

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Du som tänker att ett bemanningsföretag är väl det andra likt? Tänk om.

Företag inom vårdbemanning är olika. Liksom människorna vi jobbar med.

Som anställd hos Sanandum ska du känna dig som en del av just Sanandum. Vi gör det genom regelbundna träffar mellan dig och din konsultchef, från formella möten, informella middagar och fikastunder till AW´s och gemensamma utbildningar.

Vårt mål är att utbilda dig i vad vi jobbar med, nämligen vårdbemanning.

Kunskap är makt att välja rätt. Utan kunskap riskerar du att ta fel beslut. Med hjälp av kunskap får magkänslan stöd av hjärnan, och då är vi övertygade om att du kommer välja att jobba för Sanandum.

Vi är ett långsiktigt bemanningsföretag. Långsiktigt goda relationer med konsulter eller vårdgivare är vad som tagit oss hit.

Vill du med på resan? 

Förmåner hos Sanandum

Tjänstepension

Vi går alla mot ålderdomen. Exakt hur den kommer att se ut är det ingen som vet. Något du dock kan påverka är vilka ekonomiska förutsättningar du ger dig själv när arbetslivet tagit slut. Vi rekommenderar alltid våra anställda att välja FOR GOOD RETIREMENT, vårt tjänstepensionsprogram. Exakt vilken nivå du väljer är upp till dig. Ta diskussionen med din konsultchef och hitta av avvägning som passar just dig.

Resor

Att resa i tjänsten som konsult är en naturlig del av vardagen. Rätt person på rätt plats innebär att du ofta kommer behövas på annan ort än just din hemort. Vi arbetar i enlighet med FOR GOOD TRAVELLING. Det innebär att du som konsult bokar dina resor själv. Detta för att det är just du som vet när det passar dig att resa och på vilket sätt. Vem som betalar resan (Sanandum eller du som enskild konsult) bestäms inför uppdraget ihop med din konsultchef.

Boende

Delat boende, kalla källarutrymmen, allmänt låg standard? Vi har tyvärr hört allt för många historier som behandlar föregående ämnen. Du ska trivas ute på uppdrag. Du ska ha goda möjligheter att vila ut, laga mat och återhämta dig för att trivas med livet som konsult över tid. Genom att välja FOR GOOD LIVING hos Sanandum garanteras du eget boende med tillgång till egen dusch/WC samt kök med god standard.

Friskvårdsbidrag

Vi vill att du ska må bra och fungera optimalt ute på uppdrag. För om du mår bra, är frisk, energisk är du inte bara den bästa personen du kan vara, du är även en bra medarbetare och ett föredöme för andra, precis som vi vill vara. Att erbjuda friskvårdbidrag är således en självklarhet för oss. Kontakta oss för mer information om vårt koncept FOR GOOD HEALTH.

Din upplevelse

Din upplevelse som anställd betyder allt för oss. Vi mäter därför din upplevelse av oss som arbetsgivare löpande för att utvärdera vårt arbetssätt i vår ständiga jakt efter bättre och kvalitetssäkrade processer.

Kvalité

Inget kvalitetsarbete, ingen förbättring. Ingen förbättring, inget framåtskridande. Vi är därför sedan start certifierade enligt ISO 14001 samt 9001 (Kvalitet och miljö).  

Personal

Arbete är världens äldsta anledning att träffas, att samarbeta. Vi vill investera i människor som är lika bra som oss. Eller vill bli. Företrädare för Sanandum är i alla lägen professionella, ansvarstagande med en hög grad av social kompetens. 

Har Sanandum kollektivavtal?

+

Nej – Sanandum har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Sanandum?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 20 konsulter heltid på Sanandum. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo