Till företagslistan

QR-care

qr-care

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om QR-care

Texten är tagen från QR-cares hemsida

Vår ambition är att hitta rätt person/kompetens till varje bemanningsuppdrag. Vi har två viktiga ledord för vår verksamhet "Kompetens och Kontinuitet" och vars syfte är att säkerställa både våra anställdas som uppdragsgivares förväntningar. Vi eftersträvar alltid att kunna erbjuda marknadens bästa anställningsvillkor och våra anställningsavtal innehåller även ett antal s.k ”mjuka värden” med innebörden att erbjuda våra anställda en markant högre social trygghet även under tidsperioder man inte är schemalagd. Som anställd har ni en personlig konsultchef ni kan kontakta både under som före/efter bemanningsuppdrag. Vi har även ett journummer, 070-690 02 43, som ni kan ringa vid akuta ärenden och detta oavsett veckodag eller tidpunkt på dygnet.

QR Care, del av QR Work AB, är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har genom detta erhållit auktorisation för bemanningsverksamhet. Medlemskapet innebär bl.a att vi åtagit oss att följa Vårdförbundets kollektivavtal men också att följa Almegas policy regler. Vår administrativa verksamhet sker från vårt kontor på Rådstugatan i Luleå.

Har QR-care kollektivavtal?

+

Ja – QR-care har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på QR-care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 10 konsulter heltid på QR-care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo