Till företagslistan

Prime care

prime-care

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Prime care

Texten är tagen från Prime cares hemsida

Vi söker alltid fler engagerade konsulter

Söker du nya spännande utmaningar med stor frihet och eget ansvar? Då är Prime rätt miljö för dig! Vår grundfilosofi är att det är engagerade och kompetenta människor som gör våra kunder nöjda. 

De egenskaper som vi värderar allra högst är engagemang, kreativitet och förmåga att agera med smidighet, uppfinningsrikedom och gott omdöme. För att våra konsulter ska vara maximalt engagerade och motiverade lägger vi mycket tid och kraft på att skapa ett gott arbetsklimat och att erbjuda stimulerande arbeten med stor frihet under eget ansvar. 

Våra konsulter är vår främsta styrka. Det är tack vare ert engagemang, professionella och effektiva arbetsinsatser som Prime är ett av landets snabbast växande bemanningsföretag. 

Vi har för närvarande cirka 200 aktiva konsulter inom vårdsektorn. Vi har ett omfattande nätverk med bland annat engagerade sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och annan vårdpersonal. Erfarna proffs som sätter patienten i första rummet och förstår vikten av hög kvalitet och mänsklig värme.

Har Prime care kollektivavtal?

+

Ja – Prime care har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Prime care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 34 konsulter heltid på Prime care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo