Sjuksköterska / Läkare
arrow downSe fler företag

Ofelia Vård

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Ofelia Vård

Texten är tagen från Ofelia Vårds hemsida.

Att jobba på Ofelia

Att arbeta på ett bemanningsföretag är spännande, utvecklande och lärorikt. För att trivas krävs att man gillar utmaningar, ett högt tempo och skiftande arbetsuppgifter. Du bör vara en ödmjuk och positiv person som som är öppen för nya arbetssätt. Du har en stabil kunskapsgrund och ett stort intresse för att möta nya människor och nya miljöer.

Världens viktigaste jobb

Utför du som arbetar i vården. Du blir vårt ansikte utåt och vi ställer vi höga krav på kunskap, erfarenhet och social kompetens. I gengäld erbjuder vi uppdrag av varierande slag som är både utvecklande och stimulerande, en bra lön och en härlig gemenskap inom Ofelia.   Du får möjlighet att arbeta utifrån dina förutsättningar och dina önskemål.

Löner/arvoden/förmåner 

Vi förhandlar individuellt med dig. Av skattemässiga skäl utgår inget traktamente utan det är ingår som en del av lönen. Bostad och resa beskattas enligt Skatteverkets regler. Där vi betalar resa och bostad måste vi rapportera detta som löneförmån till Skatteverket, betala sociala avgifter samt dra skatt.

Andra topprankade företag i undefined

Har Ofelia Vård kollektivavtal?

+

Ja, Ofelia Vård har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Ofelia Vård?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Ofelia Vård. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Ofelia Vård inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Ofelia Vård?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 52 konsulter heltid på Ofelia Vård. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo