Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Nurse Partner

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Nurse Partner

Texten är tagen från Nurse Partners hemsida.

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom sjuksköterskebemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har lediga jobb för sjuksköterskor inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

Vi har bland de bästa lönevillkoren i branschen, därför är Nurse Partner det bästa bemanningsföretaget. Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension.

Andra topprankade företag i undefined

Har Nurse Partner kollektivavtal?

+

Ja, Nurse Partner har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Nurse Partner?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Nurse Partner. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Nurse Partner inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Nurse Partner?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 148 konsulter heltid på Nurse Partner. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo