Till huvudsidan

Nurse Partner

nursepartner

4/5 (7)

KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
7
Sök jobb

Vårdbemanning årets alla dagar

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom sjuksköterskebemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Du har möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har lediga jobb för sjuksköterskor inom landsting, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

Vi har bland de bästa lönevillkoren i branschen, därför är Nurse Partner det bästa bemanningsföretaget. Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension.

Några av våra engagerade konsultchefer

Mikael Malmberg

Mikael Malmberg
Ansvarsområde:
Konsultchef
Kontakta mig

Helen Mårtensson

Helen Mårtensson
Ansvarsområde:
Konsultchef
Kontakta mig

Johanna Håkansson

Johanna Håkansson
Ansvarsområde:
Konsultchef
Kontakta mig

Iwona Ozimek

Iwona Ozimek
Ansvarsområde:
Konsultchef
Kontakta mig

Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik!

Hos oss på Nurse Partner kan du vara trygg med att det finns kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar, plus att det är ordning och reda på semesterersättning och pension. Vi är auktoriserade av branschorganisationen Kompetensföretagen och granskas varje år. 

En av våra erfarna konsultchefer blir din personliga kontakt hos Nurse Partner. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att boka resor och ordna boende. 

Vi har avtal med regioner och kommuner i hela Sverige och Norge, samt ett flertal privata alternativ.

Hos oss behöver du inte vänta på lönen, den är på ditt konto 4 dagar efter att du rapporterat dina tider. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens.

Som konsult hos Nurse Partner blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar, där du kan träffa våra konsultchefer och andra Nurse Partner-konsulter. Ett tillfälle att umgås och utbyta erfarenheter! Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar och uppdateringar i HLR.

Ett omhändertagande bemanningsföretag för vårdpersonal 

Nurse Partner är ett av Nordens ledande företag inom vårdbemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, trygghet och förmånen att få bestämma över din egen tid. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget där du är unik.

Läs mer här.

Arbeta hos Nurse Partner 

Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål. För att arbeta för Nurse Partner krävs i de flesta fall två års erfarenhet inom ditt yrke och du behöver ha en svensk sjuksköterskelegitimation. Välkommen till oss om du vill ha många uppdrag att välja bland över hela Sverige. 

Sök direkt här.

Har Nurse Partner kollektivavtal?

+

Ja – Nurse Partner har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Nurse Partner?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Nurse Partner. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Nurse Partner inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Nurse Partner?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 148 konsulter heltid på Nurse Partner. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo