Till företagslistan

Nordic Medicare Group

nordic-medicare-group

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Nordic Medicare Group

Texten är tagen från Nordic Medicare Group s hemsida

Vi är i konstant dialog med hälso- och sjukvårdssektorn i de nordiska länderna. Därför är du som stafettläkarehyrsjuksköterska och liknande hos Nordic Medicare alltid säkrad olika arbetsmöjligheter och arbetsperioder. Kombinerat med vårt strategiska nätverk samt goda marknadskännedom hittar vi de möjligheter som matchar just ditt aktuella behov som stafettläkarehyrsjuksköterska och liknade. När du har meddelat var du vill arbeta och i vilken period, tar Nordic Medicare över hela ansvaret för rekryteringsprocessen och så gör vi det vi är bäst på: hittar den optimala lösningen för dig.

Nordic Medicare har en snabb rekryteringsprocess förankrad i en hållbar specialisering och att vi känner till marknaden väl. Oavsett din karrärnivå har du alltid möjlighet för att bli stafettläkarehyrsjuksköterska och liknande hos Nordic Medicare. Vi tillgodoser din kompetens och ditt behov i förhållande till din examensålder och dina tidsmässiga möjligheter.   Nordic Medicare erbjuder i dag vikarietjänster, i form av läkarleasing, sjuksköterskeleasing och liknande, till den offentliga och privata hälso- och sjukvårdssektorn i Danmark, Sverige, Norge och Färöarna. Sök om att bli stafettläkare, hyrsjuksköterska m.m. hos Nordic Medicare redan i dag. 

Har Nordic Medicare Group kollektivavtal?

+

Nej – Nordic Medicare Group har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Nordic Medicare Group ?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär -1 konsulter heltid på Nordic Medicare Group . Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo