arrow downTill huvudsidan

NGS Läkarbemanning

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om NGS Läkarbemanning

Texten är tagen från NGS Läkarbemannings hemsida.

Du har kommit till NGS Läkarbemanning som innehar kända varumärken som Doc PartnerPlus CarePsykiatrika och Resursläkarna. Vi erbjuder allmänläkare, specialister och psykiatriker och förmedlar alla typer av uppdrag – både korta och långa, inom primärvård, specialistvård och psykiatri. Vi är ledande i Sverige inom läkarbemanning och finns representerade i alla svenska regioner.

NGS är ett ISO-certifierat företag. Certifieringen säkerställer att vi som företag är seriöst och uppfyller höga krav på affärsmässighet för kunder och medarbetare. Vi tillhör Almega Tjänsteföretagen samt är godkända för Det goda tjänsteföretaget, vilket innebär att vi är en trygg arbetsgivare.

Andra topprankade företag

Har NGS Läkarbemanning kollektivavtal?

+

Ja, NGS Läkarbemanning har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har NGS Läkarbemanning?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till NGS Läkarbemanning. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från NGS Läkarbemanning inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på NGS Läkarbemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär konsulter heltid på NGS Läkarbemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo