Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Medlink

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Medlink

Texten är tagen från Medlinks hemsida.

Medlink Nordic AB grundades 2014 och är idag är ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av Kvalitet, Service och Engagemang – våra tre ledord.

Sedan starten har vi haft ett tydligt mål – att vara den absolut bästa arbetsgivaren för våra medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och socionomer. Vi ska inte bara vara en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare, vi ska vara en partner och fungera som ett stöd i vått och torrt. Våra konsultchefer är noggrant utvalda med spetskompetens inom sina verksamhetsområden.

Vi lever med inställningen att allt är möjligt och under 2017 kunde vi stolt presentera Medlink Socionom, ett dotterbolag till Medlink Nordic som har som främsta uppgift att bemanna socialtjänstens samtliga områden med de bästa socionomkonsulter och socialsekreterare.

Anledningen till vår satsning var enkel – vi strävar alltid efter att bli bättre. Inte bara bättre än igår, utan bättre än alla andra. Och vi är på god väg.

Andra topprankade företag i undefined

Har Medlink kollektivavtal?

+

Nej, Medlink har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Medlink?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Medlink. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Medlink inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Medlink?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 86 konsulter heltid på Medlink. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo