Till företagslistan

Medlink

medlink

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Medlink

Texten är tagen från Medlinks hemsida

JOBBA MED BEMANNING HOS OSS Som bemanningssjuksköterska eller hyrläkare hos oss blir du en viktig del i arbetet med att förbättra vården där det behövs som mest. Vi förmedlar olika typer av uppdrag över hela landet, både för dig som önskar något mer kontinuerligt och för dig som vill ha kortare uppdrag under exempelvis semestertider eller jourkompledighet.

DU ÄR VIKTIG Som konsult är du inte bara viktig för oss utan främst för patienterna och vårdsystemet. Vi är en professionell och engagerad arbetsgivare som hjälper dig att hitta uppdrag som passar dig och dina förväntningar. Vårt mål är att du enbart ska behöva fokusera på att ta hand om dina patienter. Vi värnar om att du ska trivas oavsett vart du jobbar och vi erbjuder därför en konkurrenskraftig lön och bästa möjliga service. Hos oss omfattas du av vår ansvarsförsäkring och skulle du skada dig under arbetstid eller på väg till/från arbetet, så omfattas du av vår trygghetsförsäkring vid arbetsskada.

Hos oss får du också en dedikerad bemanningsansvarig som håller kontakt med dig och hjälper dig med såväl stort som smått. Din bemanningsansvarig har som sin främsta uppgift att hjälpa dig att hitta uppdrag som matchar det du önskar. Självklart hjälper vi till vid behov med att hitta ett bra och trivsamt boende där du kan känna dig som hemma och hur du tar dig till och från uppdraget. Inför ditt uppdrag som konsult får du all information du behöver av din bemanningsansvariga och har du andra frågor når du oss enkelt via vårt journummer. Vi svarar dygnet runt, 365 dagar om året.

VÅRA LEDORD BLIR DINA Vi har ett av stort nätverk av legitimerade och kompetenta sjuksköterskor, läkare och undersköterskor, ni är alla lika viktiga för oss och vårdsituationen i landet. Kvalitet, engagemang och service är våra ledord och du som konsult vår främsta och absolut viktigaste tillgång. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas att arbeta för oss genom att lyssna och engagera oss i det du säger, gör eller behöver. Vi kommer alltid att finnas där för att kolla hur du har det på din arbetsplats och om vi kan göra något för dig.

VILL DU BLI EN AV OSS? Vill du veta mer om oss eller har du frågor om hur man blir konsult? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Har Medlink kollektivavtal?

+

Nej – Medlink har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Medlink?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 86 konsulter heltid på Medlink. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo