Till företagslistan

Medlease Nordic

medlease-mordic

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Medlease Nordic

Texten är tagen från Medlease Nordics hemsida

medlease ett rekryteringsföretag som arbetar fördomsfritt och kompetensbaserat.

Många företag måste anstränga sig för att arbeta fördomsfritt och kompetensbaserat. De måste repetera diskrimineringslagen och ta fram särskilda PM för att klara sin verksamhet.

medlease skulle inte överleva en dag utan att ha det som en naturlig del av verksamheten att arbeta fördomsfritt och kompetensbaserat. Diskrimineringslagen tar bland annat upp kön och hur skulle det se ut om vi diskriminerade kvinnor som står för cirka 90-100% av arbetsgruppen? Hur skulle hälsa- och sjukvården se ut om vi inte brann för att hjälpa människor oavsett vart de kommer ifrån eller ser ut?

Genom vår objektiva och kompetensbaserade rekryteringsprocess hittar vi rätt kompetens och nya stjärnor som andra inte ser. Det bidrar till en bättre affär, mångfald, högre innovationstakt samt färre felrekryteringar och diskriminering i er organisation.

medlease står aldrig stilla

Vi låter alltid den bästa idén vinna och granskar kritiskt våra egna processer för att ständigt utvecklas till det bättre. Allt för att rekrytera de personer och stjärnor som har störst framtida potential att lyckas bäst i er organisation.

Vi vet att varje rekrytering och stjärna är unik. För att lyckas krävs det något utöver det vanliga. Det är skälet att våra rekryterare arbetar nära dig för att hitta medarbetare med rätt kompetens och störst framtida potential.

Att vi samtidigt bidrar till ökad mångfald i er organisation är vi stolta över – det stärker ert varumärke och tillsammans bygger vi långsiktiga affär.

Har Medlease Nordic kollektivavtal?

+

Ja – Medlease Nordic har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Medlease Nordic?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 2 konsulter heltid på Medlease Nordic. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo