Till företagslistan

Medkomp

medkomp

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Medkomp

Har du erfarenhet av att arbeta på Medkomp? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Medkomp.

Annika Brandebo
2022-12-03 18:07
SSK

Har arbetat för Medkomp nästan ett år. Ett lite mindre familjärt bolag 💗 Ordning och reda på alla plan. Har känt mig sedd och lyssnad till, kommunikationen och samarbetet med min närmaste kontakt Amir har varit och är super ! Rekommenderar Varmt Medkomp ♥️

Nanaz Fassih
2022-12-01 22:14
SSK

Ett seriöst företag som bemöter sina konsulter professionellt och med omtanke.

Ellinor
2022-12-01 10:44
SSK

Mycket nöjd med Medkomp. Har Amir som konsultchef, han är snabb på att svara, inte omöjlig i förhandling och vill ens bästa. Rekommenderar Medkomp som konsultbolag starkt :)

Lara
2021-04-08 14:48
SSK

Bästa företag💐Min konsult Amir är helt fantastisk på alla sätt. Jag är super nöjd. 🌹

Tove Andersson-Lind
2021-03-24 18:16
SSK

Har bara gott att säga om medkomp. Har bara jobbat fåtal pass där. Men haft problem med försäkringskassan när jag blev gravid. Gällande inkomster och anställningar och de har hjälpt mig på en gång och ordnat med det som behövts. Uppdragen har varit roliga och har fått inskolning. Amir är en toppen konsult chef.

Iman
2020-11-04 16:17
SSK

Har haft tre längre uppdrag hos Medkomp. Hade en underbar konsultchef som heter Beatrice men som tyvärr slutade och skulle vidare till nya äventyr. Bra lön och bra samarbete med konsultchefer, väldigt trevliga och stöttar mig alltid. Aldrig haft några problem, får alltid snabb återkoppling.

Kristina Vallström
2020-08-04 11:04
SSK

Jag arbetar nu min andra sommarsäsong för Medkomp. Bemötandet är trevligt och återkopplingen snabb. Jag vill gärna ta uppdrag av Medkomp i framtiden.

Pia Paulander
2020-07-09 20:53
SSK

En av de bästa bemanningsföretagen! Och Rebecka är förstående, empatisk och kanon på alla sät. Kan verkligen rekommendera!!

Isabelle
2020-06-23 17:52
SSK

Jag har jobbat för bolaget i snart ett år. Alltid ett trevligt bemötande och problemfritt. Jag har fått stöttning och rådgivning vid behov över telefon av min konsultchef. Bra och snabb återkoppling!

Anna Viktoria
2020-06-17 19:16
SSK

Har haft ett uppdrag för dem i Stockholmsområdet och har bara positiva erfarenheter från det. Fick bra och tydlig info inför uppdraget, och snabba svar från min konsultchef om jag hade någon undring under uppdragets gång.

Alfred Wahlforss
2020-02-18 16:30
SSK

Vi har tagit bort en kommentar på Medkomp som skrivits av en försäljningschef.

Malin
2019-10-08 11:07
SSK

Har jobbat för Medkomp i omgångar i flera år. Aldrig några problem, bra lön.

Sharzad
2019-09-25 10:29
SSK

Jobbade för medkomp i somras och hade en fantastisk konsultchef som gjorde allt för att jag skulle få uppdrag och boende som jag ville ha. Hade även ett bra avtal, lön och sjuklön. Företaget stod för boende på ort samt alla resor (om jag ville åka hem när jag va ledig) vilket jag gjorde minst en gång i veckan. Hade under mitt uppdrag även plötsligt dödsfall i familjen och det var inga som helst problem att jag fick vara ledig ett par dagar när jag egentligen skulle jobbat. Min konsultchef kom även och hälsade på mig under mitt uppdrag för att se hur jag hade det (och träffa mig personligen) samt bjöd mig på lunch. Snabb återkoppling och enkelt att komma i kontakt med företaget vid behov. Jag skulle absolut ta uppdrag för dem igen. De har dock inget kollektivavtal

SSK
2019-09-22 21:50
SSK

Oseriös bemanningsföretag. Problem med konsultchef och allmänna villkor/ avtal som inte följer arbetsrättsliga lagar!!. T.ex. har arbetsgivaren tagit med en skrivning om att de kan ha rätten att begära ersättning från dig om du inte uppfyller villkoren för att utföra uppdraget du anställts för, t.ex. genom att bli sjuk. Du omfattas av sjuklönelagen och den är inte möjlig att avtala bort den rätten i ett enskilt anställningsavtal på det viset. Tar ni uppdrag från detta företag vänligen se över ditt avtal och vad som gäller i samband med sjukdom. Fick känslan att det är inget företag som har erfarenhet av hur vården ser ut i verklighet/ vårdpersonal som konsultchef eller handläggare. Kommer aldrig jobba för dem igen!!!

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo