Till huvudsidan

Medique

medique

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Medique

Texten är tagen från Mediques hemsida

Medique är ett bemanningsföretag som har sin säte i Stockholm. Vi levererar rätt personal till rätt plats inom vården. Medique erbjuder dig som konsult ett varierande arbete med frihet och flexibilitet samt erbjuder varje konsult en konsultchef som finns med från start till avslut för varje uppdrag. Allt för du ska känna dig trygg och få det du behöver från oss för att lyckas.

Vad gör vi

Kärnan i varje framgångsrikt företag är de löften som den ger sina klienter. Vår metod är mycket enkel. Vi lyssnar noggrant på våra klienter samt ser till att vi förstår dina önskemål och dina behov. Medique AB fortsätter sin konkurrens genom att ständigt öka sin förståelse för den ständigt växande arbetsmarknaden. Tillsammans med denna kunskap grundas allt vi gör av professionalism, engagemang och kommunikation. Från det ögonblick du kontaktar oss med en ledig tjänst kommer en dedikerad konsult att arbeta. Du vet exakt vem som gör arbetet och är involverade under hela processen - kontinuitet och kommunikation är avgörande faktor. Ett nytt mål börjar för varje ny uppdrag vi tar oss an, vilket säkerställer att du har den bästa möjliga passningen. Förutom vårt exceptionella nätverk av kandidater är vårt mål att ha den högsta framgångsrika slutföringsgraden inom branschen. Varje jobb och uppdrag är unikt för oss.

Har Medique kollektivavtal?

+

Nej – Medique har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Medique?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Medique. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Medique inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Medique?

+

Vi har tyvärr inte denna information.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo