Till företagslistan

LäkarResurs

lakarresurs

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om LäkarResurs

Texten är tagen från LäkarResurss hemsida

LäkarResurs har sedan år 2006 arbetat med läkarbemanning och försett vårdgivare med erfarna och kompetenta läkare.

Vi förmedlar uppdrag i hela Sverige, uppdragen sträcker sig alltifrån från enstaka dagar till längre perioder. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal i de flesta landsting och tecknar även direktavtal med vårdgivare.

LäkarResurs har det lilla företagets fördelar med personligt bemötande och korta snabba beslutsvägar, vilket innebär stor flexibilitet.

Ett omfattande kontaktnät och personliga relationer med både läkare och vårdgivare är en stor tillgång när vi skräddarsyr lösningar efter behov. Lägg där till personligt engagemang, arbetsglädje, kvalitet och flexibilitet och ni får en unik samarbetspartner.

Att samarbeta med våra välmeriterade läkare som har hög kompetens och mångårig erfarenhet av arbete inom både primär- och slutenvård är ett privilegium. Vi har en trogen krets av läkare med olika specialiteter.

Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet både för läkare och för våra kunder. Vi fortsätter växa över hela landet och vår ambition är att vara ledande inom läkarbemanning i Sverige.

Har LäkarResurs kollektivavtal?

+

Ja – LäkarResurs har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på LäkarResurs?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 25 konsulter heltid på LäkarResurs. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo