Till företagslistan

LäkarLeasing SE

lakarleasing

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt LäkarLeasing SE

Har du erfarenhet av att arbeta på LäkarLeasing SE? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med LäkarLeasing SE.

Gäst
2023-09-27 17:13
SSK

Bästa företaget med helhetslösning och lite strul. Mariana är Såå bra!

Omar
2023-09-08 12:40
LÄK

Hej Sami på LäkarLeasing är väldigt effektiv och professionell. Löser alla problem som uppstår mycket fort. Kontakt person Sami Malatiali 👍🏽

Naef Mustafa
2023-09-08 09:21
LÄK

Mycket bra sammarbete, kommunikation, trevligt bemötande. Bara bra

Gäst
2023-05-02 06:59
LÄK

Ett fantastiskt bemanningsföretag som är mån om sina uppdragstagare! Min kontakt person är Elin Lindberg som är tillmötesgående, mycket trevlig och omtänksam samt alltid tillgänglig! Hon är en klippa!

Vibeke
2023-04-18 11:58
LÄK

Smidig och trevlig kontakt. Okomplicerat förlopp, jag är nöjd. Bra och snabb kommunikation.

Dariusz Stachurski
2023-04-12 16:25
LÄK

Mycket bra och tillmötesgående bemötande. Professionell service. Uppdrag i hela Sverige och en välavvägd marknadsmässig ersättning.

Jeta
2023-03-29 15:55
SSK

Min kontakt hos Er på Läkarleasing är Mariana! Alltid trevligt och professionellt bemötande. Mycket bra kommunikation med snabb feedback!

Bo Staffan Niklasson
2023-03-29 06:28
LÄK

Min kontakt hos Läkarleasing är Simon Forsberg. Lätt att komma i kontakt med. Kunnig och mycket trevlig.

Abhi
2023-03-28 18:57
LÄK

Haft Sami Malatiali som min kontaktperson, har fungerat utmärkt, jättebra stöd. Varit lättillgänglig och varit hjälpsam i alla situationer, hoppas på ett fortsatt samarbete!

Ida
2023-03-27 19:54
SSK

Min kontakt hos Läkarleasing är Mariana. Jättebra och tjänstvillig. Har bara gott att säga. Spännande att se vilka uppdrag som kan bli aktuella till hösten.

Gäst
2023-03-24 13:33
LÄK

Nöjd med det hela än så länge. Allt funkar som det ska.

Simonsson
2023-03-24 11:36
LÄK

Fungerar som förväntad. .

Linda
2023-03-21 13:44
SSK

Arbetat i många år för Läkarleasing och är så nöjd efter många är som tidigare fast anställd! Alltid trevliga, professionella, engagerade och lyhörda till att man får ett uppdrag man ska trivas med! David (min kontaktperson) är en stjärna med ett stort engagemang!

Mustafa
2023-03-21 10:57
LÄK

Min kontakt hos Läkarleasing är Simon Forsberg med Professionellt och trevligt bemötande. Lätt och snabbt kan komma i kontakt med honom. Ger snabb återkoppling via alla kommunikationsvägar. Förtroendeingivande på alla sätt.

Wesam Ojmaya
2023-03-20 19:50
LÄK

Lätt och snabbt att komma i kontakt med Läkarleasing. Trevligt bemötande från Simon Forsberg på Läkarleasing . Simon ger snabba besked och klargör saker fort.

Leif
2023-03-20 13:05
LÄK

Trevligt bemötande och god kommunikation. Ibland något segt med återkoppling men överlag positiv kontakt.

Gabriella
2023-03-20 08:58
SSK

Läkarleasing blev min räddning när jag sade upp mig från en fast tjänst och snabbt ville ha något annat. Samma dag som jag skickade intresseanmälan blev jag kontaktad och någon dag senare hade jag ett uppdrag! När jag sen kom tillbaka från föräldraledighet hade jag stor hjälp av min kontakt Mariana, som snabbt hittade uppdrag som passade mig och var lyhörd när det kom till mina önskemål. Jag tycker att allt går smidigt med Läkarleasing; lätta att komma i kontakt med, snabba svar och smidiga utbetalningar varje vecka. Rekommenderas!

Gäst
2023-03-19 17:24
SSK

Professionella, effektiva och lyhörda. Rekommenderar min kontakt Simon Forsberg på Läkarleasing som är personligt engagerad, tydlig i sin kommunikation och lättillgänglig via telefon och mail. Jag känner mig alltid trygg i min kontakt med honom. Han är alltid trevlig, hjälpsam och hittar alltid bra och personligt lämpliga uppdrag enligt önskemål.

Ain
2023-03-19 12:36
LÄK

Min kontaktperson på LäkarLeasing är Elin Lindberg. Alltid professionellt och bemötande med stort engagemang över att finna rätt uppdrag till just mig. Får alltid snabb återkoppling och bra råd/lösning. När man har Elin som kontaktperson kan man känna sig mycket tryggt. Tack för ditt engagemang!

Fnan
2023-03-17 08:17
SSK

Min kontakt är med Edvin. Han är professionell, samarbetsvillig och lätt tillgänglig. Ser till att vi(hyrpersonal) trivs på uppdraget, inte bara på jobbet men även boendet. Det känns väldigt tryggt att samarbeta med honom.

Marcos
2023-03-16 08:26
LÄK

Sammarbetsvilliga, erfarna och effektivt. Jag har haft kontakt med Läkarleasin närmast 15 år sedan, hittills alltid tillmötesgående.

Saleh Alahmad
2023-03-15 19:56
LÄK

Min relation med Sami Malatiali (Läkar Leasing) gick utöver arbetsrelationen, det blev en vänskap som binder mig till företaget han representerar (läkare leasing).

Maria
2023-03-15 10:13
SSK

Professionellt bemötande med stort engagemang över att finna rätt uppdrag till just mig. Klar och tydlig återkoppling med relevant information inför bekräftat uppdrag. TACK Mariana Navarro för ditt engagemang och fina återkopplingar!

Gäst
2023-03-15 07:25
LÄK

Min kontakt hos Läkarleasing är Simon Forsberg. Han är väldigt bra och hjälpsam! Jag får alltid snabb hjälp och återkoppling. Han hittar alltid goda matchningar på uppdrag och håller kontakt vilket känns tryggt. Jag kan rekommendera både Läkarleasing och Simon

Gäst
2023-03-14 17:49
LÄK

Simon Forsberg är guld värd. Han är trevlig och tillmötesgående samt lätt att nå via telefon och mail.

Omar
2023-03-14 15:41
LÄK

Sami på LäkarLeasing är väldigt kompetent, snabb , duktigt .

Catharina Pedersen
2023-03-13 12:28
SSK

Lätta att arbeta för vilket jag värdesätter mycket. Skaffar precis enl mina önskemål jobb!

Andreas L
2023-03-13 10:23
SSK

Mycket trevliga och hjälpsamma varje gång. Rekommenderas!

Mensur
2023-03-12 23:08
LÄK

Min kontakt hos Läkarleasing var Sami Malatiali. Sami är väldigt hjälpsam, trevlig, tillmötesgående och engagerad! Med Sami känner man sig trygg. Trivdes mycket bra med honom som kontakt.

Edyta
2023-03-11 19:18
SSK

Bästa Mariana på läkarleasing. Trevlig och hjälpsam den som värdesätter oss sjuksköterskor/konsulter. Ställer upp vid frågor eller funderingar, svarar på frågor och man kan bolla med henne om saker som tillhör uppdrag och följer utveckling, rutiner kring ersättning. Har stort förtroende för Mariana och läkarleasing. Rätt person på rätt plats och väldig engagerad och trevlig. Bästa Mariana är lyhörd, omtänksam. Mariana tänker på oss konsulter och verkligen bevisat att vi är viktiga som konsulter. Bästa Mariana och bemmaning. Hoppas att vi fortsätter hålla kontakten och göra livet bättre för många andra genom att vara en konsult ssk.

Gabriella Telegdy
2023-03-10 11:53
LÄK

Vi har ett utmärkt och produktivt samarbete med Simon Forsberg. Han är supertrevlig, hittar alltid den bästa och snabbaste och enlkaste lösningen i organisatoriska ärenden, agerar snabbt, men samtidigt har han tålamod t ex om jag är för sen.

Gäst
2023-03-10 10:42
LÄK

Min kontakt hos Läkarleasing är Sami Malatiali. Han är väldigt bra, lyhörd och hjälpsam! Jag får alltid snabb hjälp och återkoppling. Super bra! 🌸

Ulla Cronsioe
2023-03-09 18:56
SSK

Min kontakt hos Läkarleasing är Hanna Elfarsson. Jättebra och tjänstvillig. Har bara gott att säga 🌷 Toppen!

Miklós
2023-03-09 17:04
LÄK

Simon Forsberg ár min kontaktperson hos Läkarleasing. Väldigt korrekt kille, svarar alltid och försöker hitta nån lösning som passar bäst för mig. Han har alldrig lurat mig (det förekommer tyvärr med annat bemanningsföretag ibland). Jag kan rekommendera både Läkarleasing och Simon.

Zainab Ladha
2023-03-09 11:14
SSK

Jag har trivts bäst hos Läkarleasing än andra bemanningsföretag just för att jag har en superbra kontaktperson Edvin Ghasempour. Han tar verkligen hand om sina konsulter, är lyhörd och framför allt mycket hjälpsam. Han hittar alltid goda matchningar på uppdrag och håller kontakt vilket känns tryggt. Rekommenderar LäkarLeasing varmt och speciellt Edvin till er andra som funderar på att ta steget till att jobba som konsult. Ser fram emot att fortsätta arbeta med honom i många år till. 😊🌟

Isam
2023-03-09 04:49
LÄK

Mycket bra erfarenhet inom bemanning. Jag är mycket nöjd med min kontakt person Viktor. Jag får alltid bra och snabb problemlösning.

Adnan
2023-03-08 16:52
LÄK

Goda relationer med konsulter, tar hand om sina konsulter och finns alltid när de behövs. Rekommenderas starkt

Flinken
2023-03-08 16:21
SSK

Jag har bara gott att säga om Läkarleasing och den kontakt jag haft med Mariana. Bra kommunikation och tydliga snabba besked. Kan bara rekommendera!

Ajm Hamid
2023-03-08 11:07
SSK

Skapar goda relationer med sina konsulter. Har kompetenta konsultchefer som är lätt tillgängligt och relevanta, jag är väldigt nöjd med min konsultchef Edvin G 👍🏼

Behnam Rahbin
2023-03-08 07:29
LÄK

Samarbetet med Läkarleasing via Sami har varit angenämt och smidigt.

Per Bjerkhoel
2023-03-07 20:02
LÄK

Samarbetet med Läkarleasing har under flera år fungerat mycket bra! Lisa Deasismont är alltid lätt att få tag i och hjälper dig snabbt med det du behöver hjälp med. Kommunikationen fungerar mycket bra liksom flexibiliteten och effektiviteten. Jag har erfarenhet av flera andra bemanningsföretag men Läkarlesing har fungerat bäst.

Sara Lagesson
2023-03-07 12:47
SSK

Supernöjd med läkarleasing. Min kontaktperson Erik Barr är alltid trevlig och ger snabb återkoppling via alla kommunikationsvägar. Förtroendeingivande på alla sätt.

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Tack för din fina recension Sara!

Gäst
2023-03-07 09:22
LÄK

Allt gick hur smidigt som helst. Genuint trevligt bemötande. Rekommenderas starkt.

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Vi är jätteglada att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss!

Yohanes
2023-03-06 21:23
SSK

Mycket bra bemanningsföretag. Jag har haft Edvin som handläggare. Han är strålande

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Vi tackar för recensionen och sammarbetet med dig Yohanes!

Isabell
2023-03-06 17:40
SSK

Seriöst och stabilt företag. Hade en bra handläggare som jag hade fin kontakt med. Om det fanns något problem blev det löst samma dag. Tillförlitlig löneutbetalning. Inga konstigheter! Rekommenderas 😍

Kerstin Krogager
2023-03-06 13:22
SSK

Mkt bra bemannings företag. De är alltid behjälpliga o svarar snabbt på ev frågor. Är mkt nöjd med min kontaktperson Edvin Gasempour. Kan varmt rekommendera företaget.

Gäst
2023-03-06 09:30
SSK

Inte det bästa bolagjag jobbat för, klart sämre lön och ingen semesterersättning. Bra samarbete med Kimberly

SM
2023-03-05 19:05
LÄK

Senaste åren har jag haft Elin som handläggare och vårt samarbete fungerar utmärkt. Jag uppskattar hennes trevliga bemötande, tillgänglighet o professionalitet. Jag känner mig nöjd och är tacksam för hennes insatser. 🙏🌹

Gäst
2023-03-05 17:38
LÄK

Jag rekommenderar samarbete med Elin Lindberg. Hon svarar fort för alla frågor och kollar allt vad man vill veta om en arbetesplats som man är interesserad samt boende. Dessutom hon alltid kollar första dagen när man börjar uppdrag samt när man slutar om allt är ok, om allt var som det skulle. Man kan verkligen känna sig trygg med henne.

Gäst
2023-03-05 05:40
LÄK

Bra samarbete med Elin. Ersättning betalas utan fördröjning

Cecilia
2023-03-04 06:56
LÄK

Lisa är toppen att ha att göra med. Allt fungerar och rullar på.

Peter
2023-03-03 20:57
SSK

Inga problem. Mariana Navarro försökte verkligen tillgodose mina behov som konsult.

Andreas Eleas
2023-03-03 18:08
SSK

Mariana Navarro Läkarleasing är fantastisk! Snabb, engagerad och tillgänglig. En konsult man känner sig trygg med!

Laura
2023-03-03 16:41
LÄK

Har samarbetat med Läkarleasing i omgångar i flera år. Bytte mot norska bolag pga arbete i Norge. Arbetar i Sverige via Läkarleasing nu. Lätt att komma i kontakt vid behov. Tydlig information om uppdrag. Konstruktiva dialog i fall omständigheter kräver det. Konkurrenskraftig timersättning. Enkelt sätt att fakturera. Snabb utbetalning. Löpande uppdatering.

Anne-christine
2023-03-03 16:01
SSK

Har jobbat tidigare för Läkarleasing och var nöjd. Jobbar just nu för ett annat företag men funderar på att byta och då är Läkarleasing ett starkt alternativ främst för en fin kontakt med Mariana Navarro som verkligen är engagerad och lösningsorienterad

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Tack för att du lämnar en så underbar recension! Vi är så glada att höra att du gillade din upplevelse hos oss och vi hoppas att se dig snart igen.

Oleg
2023-03-03 15:34
LÄK

Har haft samarbete med Läkarleasing i drygt ett år. Alldeles från början och t o m idag fått hjälp med alla uppdrag genom Elin Lindberg. Jag har ett stort förtroende för henne och Läkarleasing AB. Mycket bra kommunikation med snabb feedback och ev problemlösningar.

Dorota
2023-03-03 14:38
LÄK

Jag har samarbetat med Läkarleasing sedan drygt 10 år, kanske mer:) Det har fungerat toppen hela tiden. Elin Lindberg är bäst:) lika trevligt som proffsigt:)

Gäst
2023-03-03 14:34
LÄK

Samarbetet med Läkarleasing fungerar utmärkt. Min kontaktperson Elin L är lyhörd, lättillgänglig, professionell och seriös. Jag har stort förtroende för Elin L och bolaget.

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Dina fina ord betyder väldigt mycket för oss! Tack för att du tog dig tid att lämna en femstjärnig recension och för att du valde att arbeta via oss.

Bo Thomas Börje
2023-03-03 14:07
SSK

Hej jag är undersköterska på läkarleasing AB Jag är jättenöjd med arbetsgivaren läkarleasing AB

Helena
2023-03-03 13:29
LÄK

Fantastiskt bemötande och samarbete under många år. Elin Lindberg är väldigt bra, fått uppdrag i närområdet som vi uppskattar.

Ingela
2023-03-03 12:32
SSK

Bästa uppdragen enligt mina önskningar. Snabb respons och tillgänglighet. Perfekt handläggning och lyhördhet. Mariana Navarros förtjänst 👌🏻

Kristoffer Hagström
2023-03-03 08:41
SSK

Mkt nöjd med samarbetet, fin tillgänglighet och tydlighet. Hade Mariana Navarro som kontaktperson i somras och allt fungera perfekt.

Joanna
2023-03-03 08:13
SSK

Jobbar via LäkareLeasing sedan september 2022, är mycket nöjd med denna bemanningsföretag särskild med min handledare Mariana N som jag var rekommenderar

Georgios
2023-03-03 03:07
LÄK

Mitt samarbete med Lisa Deasimont fungerar väldigt bra!

Gäst
2023-03-02 19:40
LÄK

Hej, samarbete med Läkarleasing och min kontaktperson Lisa Deasismont funkar utmärkt. Kan bara varmt rekommendera. Martin

Gäst
2023-03-02 19:37
LÄK

Arbetar som resursläkare i tio år men åtta år i samarbete med läkarleasing. Simon Forsberg som kontaktperson. Han är lätt kontaktbar, tillgänglig, flexibel, rimlig och allra mest förtroende rik. Önskar honom allra bäst.

Ahmed
2023-03-02 19:08
LÄK

Trevligt bemötande, långt framgångrikt Mycket gott långt samarbete på alla sätt. Snabb utbetalning. Bra marknadsmässiga villkor 👍.

Catarina
2023-03-02 16:15
SSK

Allt har funkat bra och smidigt! Bra och proffesionellt bemötande av Mariana Navarro

Gäst
2023-03-02 15:47
LÄK

Allt fungerar bra m läkarleasing. Tyvärr dålig möjlighet att löneförhandla

Riad Yacob
2023-03-02 12:56
LÄK

Det har gått mycket bra, jag upplever att LäkareLeasin har bättre koll och tar hand om sina medarbetare än andra bemanningar. Jag rekommenderar mina kollega att arbeta med LäkareLeasing.

Gäst
2023-03-02 12:15
SSK

Trevligt bemötande och bra matchningar! Tack Mariana Navarro 🌸

Gäst
2023-03-02 12:11
LÄK

Professionellt och bra samarbete. Kan varmt rekommendera kontakt med bemannings Lisa D.

Raimundas
2023-03-02 09:08
LÄK

Har nu haft Lisa som min handläggare på företaget sedan 4 år tillbaka. Är mycket nöjd med kommunikation, attityd, punktlighet. Det känns tryggt att jobba med Lisa.

Gäst
2023-03-02 08:39
LÄK

Jag har jobbat som narkosläkare via Lisa Deasismont på läkarleasing och allt har fungerat utmärkt: hitta rätt uppdrag, kontakter, avtal, betalning. Inga klagomål från min sida, jag hoppas fortsätta jobba med dem framöver.

Malin
2023-03-02 08:38
LÄK

Fungerar perfekt! Snabb återkoppling, proffsigt bemötande! Bra hjälp med uppdrag som passar mig ! Tack Lisa!

Anna-Maria Ek
2023-03-02 07:02
SSK

Uppskattar samarbetet med min kontaktperson Kimberly. Bra system för tidsrapportering och löneutbetalning.

Cecile
2023-03-01 19:54
SSK

Hanna Elfarsson är väldigt duktig och trevlig samt lyhörd. Hon håller kontakten och glömmer inte bort mig och följer upp mig samt skickar passande uppdrag. Lätt och snabb återkoppling via telefon och mail. vilket jag är oerhört nöjd att samarbeta med henne. Hon är kämp . Ger aldrig upp oavsett svårigheter att hitta uppdrag. Hon är en pärla. jag ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne. Då det känns tryggt.

Idris T.
2023-03-01 18:37
SSK

Väldigt bra företag, seriöst och lätt att samarbeta med 🤝 Jag har jobbat hos det här konsultbolaget i mer än 6 månader nu. Jättenöjd med mina konsulter (Javier Herrera & Kimberly Rojas) måste jag säga. De är välbemöta o lyhörda, snabba o lätta att få tag på; via telefon och @post, hjälpa mig att hitta passande uppdrag enligt min önskemål, erbjuda rimlig ersättning och inget krångel med utbetalningar. Rekommendera LäkarLeasing starkt! 💯

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Din recension är väldigt uppskattad - tack för att du delar dina åsikter!

Pernilla Hagström
2023-03-01 15:53
SSK

Marina är en fantastisk konsult! Hon är lyhörd, lätt att få tag på och väldigt behjälplig. Allt fungerar klokrent. Rekommenderar Läkarleasing starkt.

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Din 5-stjärniga recension är mycket uppskattad - tack Pernilla!

Laura Radu
2023-03-01 15:07
SSK

Mariana Navarro på LäkareLeasing är bäst Hon fixar jobb, alltid svarar direkt Hon kan sitt jobb

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Marie Sosseh
2023-03-01 14:59
SSK

Jag har arbetat med Mariana Navarro under en längre tid och är väldigt nöjd med kontakten med henne. Hon håller kontakten och glömmer inte bort mig, följer upp och skickar rekommendationer när det dyker upp någonting. Ser fram emot att jobba med henne då jag känner mig trygg - vilket är väldigt viktigt för mig när man är ute och arbetar!

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Tack för din recension, vi uppskattar din feedback!

Gäst
2023-03-01 10:56
SSK

Bra företag, seriösa och många uppdrag att välja på. Men oavsett vilket bolag man än jobbar för så är konsultchef den viktigaste person under ens uppdrag. Mariana Navarro är bland de bästa konsultchef jag jobbat med.

Svar från LäkarLeasing SEför ett år sedan

Vi är glada att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss!

Yasmin Olsson
2023-03-01 10:27
SSK

Jättebra företag,mycket nöjd med allt.Mariane Navarro var min handläggare.

Kowsar
2023-01-31 18:16
SSK

Mycket bra och pålitligt konsultbolag. Kan absolut rekommendera Läkarleasing och min konsultchef Toni.

Moayad
2022-12-31 20:06
SSK

Mycket dålig kommunikation, svarar inte på mejl, svarar inte på samtal, du får inte heller ett svar om du lämnar ett meddelande via telefonon. Inte rekommenderat.

Robin
2022-12-08 14:28
SSK

Super bra konsultbolag. Snälla, trevliga och kunniga konsultchefer som är alltid tillgängliga att svara på frågorna och lösa de flesta problem på bästa möjliga sätt. Trivs så bra att jobba med läkarLeasing och bästa konsultchefen Toni🙏

Sofio Tateladze
2022-12-02 21:05
SSK

Jag har jobbat för Läkarleasing i några månader, och har hittills enbart gott att säga om de. I mitt fall har jag haft en hängiven konsultchef Toni, som funnits tillgänglig vid alla tillfällen jag behövt. Kan varmt rekommendera bolaget till mina SSK kollegor i Sverige!

Suzan Asad
2022-12-02 13:31
SSK

Goda upplevelser av företaget och framförallt konsultchef Toni. Snabb i kommunikationen, tydlig, tillmötesgående och håller sitt ord. Hittar passade uppdrag enl önskemål och snabb på att återkoppla. Dessutom väldigt trevlig, en konsultchef som verkligen bryr sig om anställda och tackar en för det jobb man utför. Det som är mindre bra är tidsrapporteringssystemet. Annars inga konstigheter eller strul när det kommer till utbetalning

Fadumo K.
2022-07-01 09:00
SSK

Mycket bra och seriöst företag. Jag har blivit bra bemött. Nöjd över mitt val av att börja hos dem. Är så nöjd med min konsult (Edvin C.) som är lyhörd och enkel att få tag på genom hela uppdraget. Kan varmt rekommendera Läkarleasing och Edvin C.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Vi tackar så mycket och är väldigt glada att du trivs hos oss!

Noa
2022-04-04 23:06
LÄK

Testat många byråer genom åren och väljer att jobba med läkarleasing. Detta är kompetenta människor och kommunikationen präglas av ömsesidigt förtroende.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack Noa! Vi hoppas på ett långt samarbete med dig.

Razzouk
2022-04-01 19:58
LÄK

Mycket bra företag, snabba och välbemötande. Visar stor seriositet. Min kontaktperson är Tove, rekommenderar henne starkt.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack!

Anonym
2022-03-24 10:12
LÄK

Mycket snabb och god kommunikation! Rekommenderar starkt till kollegor.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tusen tack!

Anonym
2022-03-23 16:37
LÄK

lätt att kommunicera och samarbeta med företaget, bra ersättningsnivå, punktlighet med utbetalningar

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Vi är väldigt tacksamma att du tog dig tiden att skriva, tack!

Teshome
2022-03-21 08:05
LÄK

Jag har haft samarbete sedan c.a två år.Det var mycket smidigt kontakt bade telefonledes och genom Mail .Hjälpsam kontakt -person som jag haft.Jag hoppas att vi fortsätter samarbetet.(Lisa) Teshome.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tacksam för din recension Teshome!

Anonym
2022-03-19 22:34
LÄK

Fick rimliga och bra uppdrag. Snabb kommunikation. Seriöst

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack så mycket!

Anonym
2022-03-19 17:44
LÄK

Toppen bra kommunikation med Lisa D. Har bara bra saker att säga. Smidigt och enkelt.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack!

Hanna
2022-03-19 09:49
LÄK

Min kontaktperson är Lisa D, har alltid upplevt en snabb och trevlig kommunikation. Inget strul med uppdrag eller utbetalningar. Kontinuerlig kontakt innan och efter uppdrag.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Stort tack Hanna! Vi är väldigt glada att du är nöjd.

Hisham Alsabtti
2022-03-18 19:42
LÄK

Alltid snabb svar och snabb återkoppling. Lisa är alltid hjälpsam och är lyhörd.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack Hisham!

Ann-Katrin
2022-03-18 14:55
LÄK

Mycket trevligt samarbete med Lisa D på läkarleasing. Lätt kommunikation. Snabba svar. Lätt att jobba tillsammans med! Jag är mycket nöjd!

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Mer än nöjd är vi med dig också Ann-Katrin!

Daniel
2022-03-18 14:04
LÄK

Jag har uppskattat smidigheten vad gäller kontakten med Lisa D som varit min kontaktperson på Läkarleasing, därutöver har det alltid gått snabbt med utbetalningarna vilket är gött.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack för stjärnorna Daniel. Det uppskattas enormt!

E. B
2022-03-18 13:26
SSK

Lätt att få kontakt med min kontaktperson Lisa och det känns som hon alltid finns där för mig. Känns tryggt att ha läkarleasing som arbetsgivare. Aldrig något strul med varken lön eller uppdrag. Jätte nöjd och hoppas på långt samarbete.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Väldigt roligt att du trivs hos oss. Vi hoppas också på ett långt samarbete framöver!

Birgitta
2022-01-22 18:56
SSK

Allmänt hög kvalitet i bemötande av mig som konsult, uppföljning under uppdrag, önskemål etc

Mehdi C
2022-01-08 11:40
LÄK

Markus Pettersson och jag har nu arbetet ihop i ett par år. Förtroende ingivande, tillmötesgående och trevlig. Professionell och karismatisk; av stor vikt när man ska försöka landa ett uppdrag.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack så mycket Mehdi!

Mansoor
2021-12-28 20:31
LÄK

Marcus Pettersson is a professional guy first and foremost. I have been working with him the last two years and there is not really anything to complain about. He is highly recommended when it comes to a trustworthy and awesome contact person.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Thank you for the review Mansoor!

Anonym
2021-12-24 11:14
LÄK

Min kontakt Marcus Pettersson är mkt bra att ha kontakt med. Jag känner att han är lyhörd, trevlig och gör allt han kan för att hjälpa mig.

Linda Nilsson
2021-12-24 06:44
SSK

Therese Bengtsson på läkarleasing har varit pålitlig, lättillgänglig och trevlig som konsult.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Stort tack för de fina orden.

K.Z Chin
2021-12-23 16:42
LÄK

Effektiv, noggrant och tillgänglig är min kontaktperson Marcus. Toppen bra samarbete under året. Mycket nöjd.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Vi är väldigt glada att du trivs hos oss!

Dr Ruben
2021-12-22 16:32
LÄK

Mycket nöjd med Läkarleasing och min kontaktperson Marcus Pettersson.

Anonym
2021-12-21 22:10
LÄK

Lätt att komma i kontakt med kontaktperson. Frågor tas på allvar. Snabbt svar. Jag har jobbat med Markus Pettersson, väldigt nöjd med kontakten och hans insatser.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack!

Sima
2021-12-20 09:00
SSK

Läkarleasing & min kontaktperson Alice är riktig trevlig och ger enormt gott bemötande. Ger en känsla att hon har gott om tid och lyssnar aktivt MED stort intresse på det jag säger eller frågar. Är snabb på att ta reda på eventuella oklarheter och återkopplar. Har bara gott att säga om företaget & henne.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Tack så mycket Sima!

Maria S
2021-12-19 19:34
LÄK

Har bara gott att säga om Läkarleasing och min kontaktperson Marcus som är lyhörd, snabb på att återkoppla, kompetent, pålitlig och engagerad. Har jobbat för Läkarleasing i flera år och ser fram emot fortsatt samarbete!

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med dig också Maria.

Anonym
2021-12-18 11:03
LÄK

Bra erfarenhet, pålitlig bemanningsansvarig som ger personlig service

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Man tackar!

Nasser Niknam
2021-12-17 12:28
LÄK

Arbetat för Läkar Leasing i mer än 6 år. upplever att min kontaktperson Marcus är en mycket kompetent och service inriktad person samt varit alltid tillgängligt. Han återkopplar gärna till mig och checkar av läget, det uppskattar jag. De betalar i tid med 10 dagar netto. Företaget är trygg, snabb, lätt, bra, professionell och informativ.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Väldigt fint sagt Nasser. Vi tackar dig!

Karin Eriksson
2021-12-14 14:24
SSK

Tack för god kontakt med personligt stöd. En inlyssnande kontaktperson som hjälpte till med att finna uppdrag. Förståelse när uppdraget avslutades när det inte passade mig som sjuksköterska. Tillsammans gjorde vi det på ett bra sätt. Ända kritiken var att upplärning var för kort, två dagar. Även om jag varit sjuksköterska länge så var målgruppen och miljön ny vilket man visste. Har för tillfället annat jobb men skulle gärna återkomma till er om det blir aktuellt med nya uppdrag.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Du är mer än välkommen tillbaka Karin!

Nima The Emperor
2021-12-14 00:10
SSK

Läkarleasing tog kontakt med mig efter att jag søkt på bemlo. Fick bra hjælp med hur jag ordnar norsk legitimation och bra bemøtande från børjan. Nær væl legitimationen kom gick det fort att få jobbe med en engagerad konsult. Haft Kevin som konsult som jag ær nøjd med. God kommunikation från børjan till slut.

Inge Lund
2021-12-13 08:51
SSK

Har nu arbetat för Läkarleasing sedan i maj månad. Är nu på mitt andra uppdrag. Jag har inga bekymmer med Läkarleasing. Min kontaktperson Alice är lyhörd och har hjälpt mig att ordna passande uppdrag. Hon har ordnat allt praktiskt inför uppdragen, som boende i Visby under hela sommaren. Kanske använde hon ett trollspö för det, men jag fick bo bra med gångavstånd till jobbet. De som försökt hitta boende i Visby på sommaren förstår storheten i detta. Hur som, jag är väldigt nöjd

Jörgen
2021-12-12 02:55
SSK

Arbetat för LäkarLeasing i mer än 6 månader, upplever att min kontaktperson Kim är en mycket kompetent och service inriktad person. Han återkopplar gärna till mig och checkar av läget, det uppskattar jag. De betalar i tid med 10 dagar netto, tydliga massutskick med intressanta uppdrag över hela Sverige och Norge.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Vi är väldigt tacksamma att du tog dig tiden att skriva, tack!

Ida
2021-12-07 21:30
SSK

Arbetat för Läkarleasing under några månader och är mycket nöjd med min kontaktperson Alice som ger bra återkoppling, råd och är lyhörd. Är även mycket nöjd med Läkarleasings massutskick av uppdrag, enkla tidsrapporter och lön varje vecka!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Mer än nöjd är vi med dig Ida! Tack för recensionen.

Agnes G
2021-12-02 13:33
SSK

Supernöjd med bemötandet, flexibiliteten och den snabba återkopplingen jag fått av min konsultchef Oskar! Är inget annat än nöjd och rekommenderar LL till alla mina ssk-kollegor som funderar på bemanning!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Vi skulle utan tvekan rekommendera dig också Agnes. Tack för att du tog dig tiden att skriva!

Michelle
2021-11-25 17:04
SSK

Trygg, snabb, lätt, bra, professionell och informativ, e Väl några av dom orden, jag skulle vilja beskriva läkarleasing och min konsult Kevin! Har jobbat för andra bolag, men måste säga läkarleasing e bäst, vad angår det mesta, och här hjälper Kevin till! Så tack Kevin!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Stort tack Michelle för de fina orden! Det glädjer oss enormt.

LindaNordberg
2021-11-25 14:29
SSK

Trygga flexibla hjälpsamma problemlösare finns för mig som sjuksköterska ALLTID, när jag även får vab o sjukdom stöttar Kevin ⭐️

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Tack så mycket! Vi är glada att du trivs hos oss.

Linda
2021-11-24 21:14
SSK

Har jobbat för läkarleasing under en längre tid och är SÅ nöjd med min konsultchef Kevin. Han är otroligt lyhörd och ordnar alltid det bästa, med honom känner man sig trygg. Han är snabb och nästan alltid tillgänglig! Har testat andra bolag men läkarleasing är bäst!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Vad roligt att höra Linda! Vi är glada att ha dig hos oss.

Gun Leidestig
2021-11-24 20:24
SSK

Alltid snabba och bra svar. Min konsult har framåtanda och ligger hela tiden långt fram i planeringen. Om något problem uppstår får jag alltid snabbt och vänligt bemötande. Kommer aldrig att byta bemanningsföretag. Har prövat andra men ni är bara bäst.

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Vi är väldigt tacksamma att ha dig som konsult, och vi kan inget annat säga än att dina ord även stämmer överens med dig. Vi hoppas på ett fortsatt långt och givande samarbete!

Ebba
2021-11-24 20:08
SSK

Jag har provat fler bemanningsbolag, och Kevin på Läkarleasing är absolut den bästa och proffsigaste jag jobbat med! Flexibel, lyhörd och trygg. Rekommenderar till alla!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Tack för stjärnorna, du är en stjärna du med!

Lena Sverkström
2021-11-24 16:31
SSK

Har bara bra att säga om företaget och min kontakt Oskar

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Tack Lena!

Cathrine
2021-11-24 15:17
SSK

Tydligt, seriöst och bra betalt. Lätt att använda tidsrapporterna.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Stort tack!

Andreas Bernad
2021-11-24 15:04
SSK

Har sedan 2017 arbetat via Läkarleasing i omgångar. Har huvudsakligen haft en och samma handläggare, strukturerad, saklig, vänlig och hjälpsam. Kontakten har varit lättsam och flexibel men profesionell vilket har uppskattats och underlättat all hantering runtomkring. Ångrar inte valet och kan rekommendera varmt till alla kollegor.

Svar från LäkarLeasing SEför 2 år sedan

Stort tack för recensionen Andreas! Vi hoppas samarbetet fortsätter länge till.

Åsa Roheden
2021-11-22 13:23
SSK

Jag trivs mycket bra med LäkarLeasing! Jag känner mig alltid trygg när jag är ute på uppdrag. De boenden de ordnat är otroligt bra. Det betyder mycket när man är ute och jobbar hårt. Min konsultchef Edvin ställer alltid upp och finns tillgänglig i stort och smått. Han lyssnar och hjälper till att ordna praktiska saker eller bara lyssnar om man behöver prata av sig om nåt. Jag kan starkt rekommendera LäkarLeasing!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Tusen tack Åsa! Väldigt fina ord. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete med dig.

Åsa
2021-11-22 12:36
SSK

Jag är väldigt nöjd med LäkarLeasing och med min konsult Edvin. Får gehör för mina önskemål och eventuella oklarheter klaras upp utan dröjsmål. Bra villkor och utbetalningar i tid, vilket är väldigt uppskattat. Kan varmt rekommendera LL och Edvin!

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Tack så mycket Åsa!

Susanne Jensen
2021-11-22 10:05
SSK

Jag uppskattar min kontaktperson Edvin Chramer, så mycket att jag valt att gå tillbaka till LL efter ett kort byte till annat bolag. Alltid omtänksam, lyhörd , tydlig i kommunikationen. Det bemötande jag får är både personligt och proffesionellt. Hans tillgänglighet och omtanke är ovärderlig. Rekommenderar varmt LL & Edvin 😊

Svar från LäkarLeasing SEför 3 år sedan

Vi är väldigt glada att ha dig tillbaka Susanne, och tack för att du tagit tiden att lämna en sådan fin recension!

Lars
2021-09-23 13:01
LÄK

Jag har nu jobbat för Läkarleasing några månader och kan varmt rekommendera det och också min konsult Javier Herrera. Han har lyssnat på mina önskemål och har jobbat hårt för att jag skulle få det bästa möjliga uppdraget, bra lön och boende. Jag har alltid fått hjälp vid behov och han har oftast svarat samma dag. Kan varmt rekommendera Javier och Läkarleasing.

Malin
2021-09-21 14:11
SSK

Min erfarenhet med LäkarLeasing är ett professionellt och målmedvetet företag. De fokuserar på konsulterna och tar alltid hänsyn till deras önskningar. Jag har fått äran att vara i kontakt med Javier Herrera och han gör mitt arbete inom bemanning så mycket roligare. Jag känner mig trygg när jag går ut på nya uppdrag och vet att jag kommer få det stöd jag behöver för att lyckas i mitt yrke.

Sarmad
2021-01-20 09:47
SSK

Tack Maria Demir för du är en underbar konsultchef och tack för du finns i denna branschen, jag vill även tacka dig för ett underbart samarbete med oss på Alpha Vårdbemanning. Du har varit tillmötesgående och skicklig kontaktperson. vi uppskattar starkt din vänlighet och tålmodighet. Jag rekommenderar alla som vill arbete hos Läkarleasing ta kontakt med Maria Demir.

Maria W
2021-01-11 06:30
SSK

Kan varmt rekommendera Läkarleasing och då min konsult Maria Demir. Känner mig supertrygg med henne som konsult. Hon är rak och ärlig på ett positivt sätt. Hon lyssnar in mina behov och önskningar. Snabb återkoppling och alltid lika trevlig.

Michelle
2021-01-03 16:28
SSK

Väldigt nöjd med läkarleasing och min konsult Maria Demir! Känner jag får snabb återkoppling, ärliga svar samt hjälp och guidning när behövs!

Mei
2020-12-31 11:24
SSK

Väldigt nöjd med läkarleasing! Bra ersättning och min konsultchef Maria Demir är fantastisk! Hon är engagerad, professionell och snabb! Känner mig extremt trygg i hennes händer!

Gäst
2020-12-29 17:42
SSK

Maria Demir är en superduktig konsultchef som hjälper till med allt , är mycket driven och ambitiös att göra allt för mig som sjuksköterska. Den bästa jag haft på Läkarleasing. Hon ser helheten och har förmågan att vara ”steget före”. Jättetrevlig att samarbeta med och kvicktänkt. Trivs på Läkarleasing verkligen.

Susanne
2020-12-29 13:32
SSK

Har arbetat för Läkarleasing i 1 1/2 år nu med uppdrag både i Sverige och Norge. Samarbetet med konsultchef Maria Demir, fungerar väldigt bra. Hon är lyhörd och ser till att jag får bästa möjliga avtal för mina uppdrag. Hon är kunnig och svarar snabbt vid frågor och funderingar. Ersättning för både arbete och resor betalas alltid ut i tid. Kan varmt rekommendera Maria och Läkarleasing :)

Kristian
2020-12-28 19:09
SSK

Jag väljer att arbeta för Läkarleasing tack vare att dom kan erbjuda mig alla de uppdrag som jag önskar och för att jag har Maria Demir som konsultchef. Maria är engagerad och lyhörd för mina önskemål. Kommunikationen med Maria är dessutom enkel och saklig så samarbetet löper på utan några som helst problem. Väldigt nöjd!

dusica malama
2020-12-28 12:17
SSK

Min konsultchef Maria Demir har/är helt fantastisk. Snabb, kunnig och professionell. Är tillgänglig när som helst man behöver komma i kontakt. Den bästa man kan önska sig. Kan varmt rekommenderas 👍

Lene
2020-12-28 09:39
SSK

Jag har jobbat för Läkarleasing ungefär ett år nu med Maria Demir som min consult chef. Jag är så otroligt tacksam för hur enkelt det är att samarbeta med Maria. Hon lyssnar på mina önskemål och har jobbat så hårt för att jag skulle få en bra lön, uppdrag, boende och resor. Maria har en stor grupp sjuksköterskor i sitt ”team”, men aldrig en gång har fått mig känna att jag stör eller att hon inte har tid till att prata med mig. Hon är generös med sin tid och jag vet hon jobbar dygnet runt många gånger. Hoppas verkligen ledningen förstår vilken tur dom har som har Maria. För mig är Lälarleasing Maria och jag är säker på att alla hennes sjuksköterskor känner samma sak. Hon jobbar snabbt och under dagen har hon fixat uppdrag, ordnat med resa och boende. Hon får det till att se lätt ut, men det tror jag inte alltid det är. Hon kan verkligen hålla många bollar i luften på en gång.

Rose
2020-12-22 18:41
SSK

Läkarleasing är självklart det bästa bemanningsbolag jag jobbat för under mina 7 år som konsult. Tack vare min konsultchef Maria Demirs goda arbete så har jag känt en enorm trygghet och förtroende. Hon är lyhörd och tar till sig önskemål från mig som sjuksköterska och ser till att det finns gott om möjligheter till uppdrag. Maria Demir är den bästa konsultchef jag någonsin haft !

Benny Eriksson
2020-10-13 11:07
SSK

Jag har under några år arbetat för Läkarleasing AB och känt stort förtroende för dem och då närmast Maria Demir, som varit min konsult. Hon har hjälp mig fram under mina arbetsperioder med både resor och boende. Under en tid då jag haft knapert har hon hjälpt mig med veckolön etc. Lösningar har alltid gått att finna och jag har känt mig trygg att arbeta med dom. Benny Eriksson

Håkan J
2020-10-03 06:54
SSK

Lättillgänglig handläggare (Johan Åfeldt) som ger perfekt ”markservice”. Bra skriftlig och muntlig kommunikation! Bra kommunikation med uppdragsgivare. Bekräftar skriftlig villkor och lön (sjukersättning, dock inte behövt så här långt). Bra utbud av tjänster och tjänstgöringsorter. Enkel och överskådlig tidrapportering. Snabb utbetalning av lön. Rekommenderas!

Marika Norell
2020-09-15 14:28
SSK

Jag arbetade för LL under några år, samtidigt som jag studerade till Distriktssköterska. De fick in mig på alla möjliga pass, som kunde anpassas efter mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera dem för sjuksköterskor som vill arbeta på sina egna villkor.

Stefan
2020-09-13 11:35
SSK

Jobbat för läkarleasing under en längre period. Har fungerat bra, fått hjälp av handläggare vid behov och de har oftast svarat samma dag. Haft olika handläggare under resan, alla duktiga, fått mycket hjälp och vägledning av min sista handläggare Johan Svärd. Fantastiskt lyhörd och problemlösande, funkar bra att jobba med stöd bakom sig. Någon gång felaktig lön men justerat snabbt. Inte upplevt problem med avtal, men alltid bra att kolla detaljer, tex pension ,oavsett bemanningsföretag. Hade eg upplevts bättre med fasta villkor och ramar istället för förhandlingsbara. Generellt nöjd med läkarleasing.

Ferne
2020-09-12 17:08
SSK

Jag har tagit uppdrag från Läkarleasning via konsult Oskar Schöllin och är mycket nöjd med vårt samarbete, som för mig är mycket viktigt. Han har ett professionellt förhållningssätt men ändå värme och kan sitt jobb. Om problem uppstår löser han det. Han är den enda jag behöver ha kontakt med, han ordnar allt före, under och efter uppdraget. Jag kan starkt rekommendera honom som konsult.

Hassan
2020-09-07 11:12
LÄK

Suveräna personer, som jag arbetar med under mina lediga dagar. Tar hänsyn till ha god kontakt och relation med sina konsulter. Har en väldigt engagerad handläggare som tar sin tid, hör av sig snabbt när det behövs. Kontinuet är viktigt och läkarleasing verkar ha det. Ser framemot flera uppdrag via de.

Evelina
2020-09-04 09:37
SSK

Har jobbat för LäkarLeasing ca 6 månader och är extremt nöjd. Snabb utbetalning av löner, snabba svar på frågor och trevligt bemötande. Har varit på ett uppdrag med en arbetsgivare som inte alltid varit enkel att ha att göra med och min konsult, Maria Demir, har ställt upp på mer än man egentligen kan begära och har lett mig igenom uppdraget och alltid funnits som stöd. Har bara god erfarenhet även av andra konsulter jag varit i kontakt med under ledigheter osv. De fixar och löser problem på en gång med snabb återkoppling. Har även snabbt ordnat med uppgifter inför gravidpenning och föräldraledighet när det behövts. Sen är det mycket man ska hålla reda på själv när man arbetar inom bemanning så som skatter, förmåner och att man inte automatiskt får sjuklön. Det mesta går dock att avtala sig till före uppdraget och man lär sig mycket vart eftersom och det är en god idé att vara påläst. Skulle dock inte skada om företaget hade någon slags info till den som är ny på den här formen av jobb där de informerar om saker som kan vara bra att tänka på före uppdraget och vad som ingår och vad man behöver säga till om i förväg så att man kan göra sina val själv och förstår varför ersättningen blir som den blir.

Gäst
2020-09-03 15:26
SSK

Har haft en mycket bra kontakt med Johan Åfeldt. Han är proffsig och ger ett gott intryck. Lätt att få tag i och är positiv och glad.

Anna Andersson
2020-09-03 12:08
SSK

Väldigt trevliga och engagerade konsulter, aldrig några problem med informationen. Inga problem med vare sig sjuklön eller VAB.

Miguel Paz
2020-08-22 09:50
SSK

Ett bemanningsföretag med lyhörda, tillmötesgående och skickliga kontaktpersoner som underlättar för mig på varje arbetsplats jag jobbar som konsult. Det betyder mycket för mig.

Linda Olsson
2020-08-21 22:42
SSK

Nöjd över förväntan. Enkelt att välja uppdrag, tidsrapportera mm. Professionellt bemötande och kontinuerlig avstämning från min handläggare/bemanningsansvarig vilket ger mig en känsla av trygghet. Rekommenderas att våga!

Alberto Llerena Martinez
2020-08-21 21:11
SSK

Är så nöjd med Läkarleasing. Får alltid ett professionellt personligt bemötande och bra kontakt Oscar Schöllin.

Loreta R
2020-08-21 09:51
SSK

Jag jobbar med Läkarleasing i två års tid . Jag trivs jättebra:) Jag har bästa konsultchef:) . Jag är nöjd med lön , boende och med information:)

Partiellakorvella
2020-07-11 04:17
SSK

Upplevt dem opersonliga och oförstående undviker att arbeta åt dem.

Anita
2020-07-07 13:21
SSK

Bästa företag, väldigt engagerade personal. Kan varmt rekommendera 😊

Kerstin Berg
2020-07-02 15:12
SSK

Trevliga, engagerade kontaktpersoner. Bra ersättning. Jag har jobbat åt Läkarleasing i 9 år och kan varmt rekommendera dem.

Maria
2020-07-02 00:40
SSK

Jag har jobbat för LäkarLeasing sedan 2016 och har för mig fungerat väl. Samarbetet mellan mig och min konsultchef upplever jag fungerar bra med positivt bemötande och god kontakt. Har det uppkommit problem har de varit snabba med att lösa dessa. Kan varmt rekommendera att jobba dem.

Gäst
2020-07-01 16:13
SSK

Mitt första uppdrag i Norge via läkarleasing. Fått otroligt bra hjälp och stöd hela vägen. kompetenta och stödjande personal. Stort tack för Linnea Ulfemar!

Karl
2020-07-01 12:34
SSK

Till en början upplevde baksidorna av en stor organisation. Men efter ett År är är kontakten Jättebra! Jag har bra kontakt och en person på andra sidan som är tydlig med reglerna och bromsar när jag jobbar för mkt. Tacksam för min kontakt med LL. Men det kanske varierar beroende kontaktperson. Min kontakt är väldigt bra! Men juridiskt är det bra att vara med i facket och känna till sina skyldigheter och rättigheter. Ta hand om dig och var öppen och ärlig så har jag fått samma respons tillbaka.

Irma Preinitz
2020-07-01 10:14
SSK

Jag är mycket nöjd att jobba på Läkerleasing och till min handledare Linnea Ulfemar.

Daniel
2020-07-01 09:36
SSK

Linnea har varit jättebra att jobba med. Hjälpsam och skapar trygghet. Bra!

Jan Sundquist
2020-06-30 18:55
LÄK

Jag har arbetat för Läkarleasing under min semester förra året och planeringen som deras kontaktperson (handläggare AE) var imponerande. Jag har ju varit själv chef i flera år men aldrig sett något liknande. Förberedelserna var minutiöst noga in i minsta detalj om boende, arbetsplatsen och förbereddes på ett komplext journalprogram. Tack vare detta kom jag blixtsnabbt in i arbetet och samma förberedelser börjades tidigt men fick avbrytas i mars i år pga pandemin. Mitt eget val. Det jag mest minns var AEs uppmuntran till ordentliga adekvata förberedelser för att slippa överraskningar. När man kört 50 mil så är det bra om boende och liknande fungerar. Redan efter en arbetsdag ringde AE på Läkarleasing och hörde hur det hade gått och igen veckan efter och efter att jag hade kommit hem. Mycket imponerande. Lönen kom likaledes blixtsnabbt. Det jag har sett är bara positivt efter ca 18 månaders kontakter.

Jan E
2020-05-27 15:09
LÄK

Det absolut mest inkompetenta bolag som jag har arbetat via. Felaktiga utbetalningar och dålig respons. Aldrig igen! /Jan E

Ave M.
2020-04-22 14:51
SSK

Jobbat för dem flera år, fixar allting nästa uppdrag innan förra är slut, smidiga att göra med, inget onödigt snack. Har bra konsultchef. Men som föregående skriver var vaksam vad som står i bokningsbekräftelse för att slippa tjafs.

Gunilla
2020-02-03 20:24
SSK

Jag arbetade för LäkarLeasing under ett års tid. Allt fungerade väldigt väl! Handläggaren fanns alltid till hands och hjälpte mig hela tiden. Kontakten mellan boendet jag jobbade på och Läkarleasing sköttes bra. Kan varmt rekommendera dem!