arrow downTill huvudsidan

Läkarjouren

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Läkarjouren

Texten är tagen från Läkarjourens hemsida.

Vi på Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information. 

Vi är ett vårdbemanningsföretag som bryr oss

Vår personalidé är att ge glada, ärliga och engagerade människor med rätt fackkompetens och stor serviceanda möjlighet att utvecklas i sitt yrke och som människa. Detta gör att vi tillsammans lyckas leverera trygghet och kompetens till våra uppdragsgivare.

Som konsult hos Läkarjouren har du en egen kontaktperson. Denna person ansvarar för att matcha din kompetens med rätt uppdrag och på kontoret arbetar vi i team inom olika specialiteter. Teamen består av koordinatorer för bemanning och administration. Medicinskt ansvarig läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor. I företagets ledning finns personer med medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet.

Andra topprankade företag

Har Läkarjouren kollektivavtal?

+

Ja, Läkarjouren har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Läkarjouren?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Läkarjouren. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Läkarjouren inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Läkarjouren?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 170 konsulter heltid på Läkarjouren. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo