Till företagslistan

Läkarjouren

lakarjouren

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Läkarjouren

Texten är tagen från Läkarjourens hemsida

Vi på Läkarjouren är ett vårdbemanningsföretag som värdesätter kompetens, delaktighet och goda ledaregenskaper hos våra konsulter och medarbetare. Och eftersom vi har bemannat vården sedan 1989 har vi lärt oss hur vi får våra medarbetare att trivas och fortsätta utvecklas i sina karriärer.

Vi är en värderingsstyrd verksamhet som ser våra medarbetare som företagets främsta tillgång. Därför är det viktigt för oss att veta vad du vill med ditt yrkesliv så att vi kan hitta de bästa lösningarna och uppdragen för just dig. Vi gör också vårt yttersta för att du ska trivas på plats med bra boende samt tydlig och aktuell information. 

Vi är ett vårdbemanningsföretag som bryr oss

Vår personalidé är att ge glada, ärliga och engagerade människor med rätt fackkompetens och stor serviceanda möjlighet att utvecklas i sitt yrke och som människa. Detta gör att vi tillsammans lyckas leverera trygghet och kompetens till våra uppdragsgivare.

Som konsult hos Läkarjouren har du en egen kontaktperson. Denna person ansvarar för att matcha din kompetens med rätt uppdrag och på kontoret arbetar vi i team inom olika specialiteter. Teamen består av koordinatorer för bemanning och administration. Medicinskt ansvarig läkare deltar dagligen i arbetet med rekrytering och medicinska frågor. I företagets ledning finns personer med medicinsk utbildning och många års vårderfarenhet.

Har Läkarjouren kollektivavtal?

+

Ja – Läkarjouren har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Läkarjouren?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 170 konsulter heltid på Läkarjouren. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo