Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Idoc

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Idoc

Texten är tagen från Idocs hemsida.

iDoc är ett företag med ungdomlig anda och lång erfarenhet från hälso- och sjukvården. Vi har vårt säte i Norrköping och erbjuder våra tjänster över hela landet. Vår erfarenhet omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.

Tack vare ett brett personalnätverk kan vi tillhandahålla de flesta yrkeskårer inom vård- och omsorg. Detta ger oss en unik möjlighet att tillgodose de allra flesta vårduppdrag.

iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare vår nära och personliga bakgrund inom sjukvården har vi stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Detta ger oss unika möjligheter att uppfylla just Era behov i varje led.

Vi tror på en vård där både arbetsgivares och medarbetares behov tillgodoses på allra bästa sätt. På så sätt kan vi tillsammans skapa synergieffekter som ger en vård av hög nivå.

Andra topprankade företag i undefined

Har Idoc kollektivavtal?

+

Nej, Idoc har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Idoc?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Idoc. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Idoc inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Idoc?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 14 konsulter heltid på Idoc. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo