Till företagslistan

Helsebemanning

helse-bemanning

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Helsebemanning

Texten är tagen från Helsebemannings hemsida

Helsebemanning AS

är ett norskt företag med kontor i Hammerfest, Lillehammer, Oslo, Uppsala, Karlskrona, Borlänge, Saxtorp och Örnsköldsvik. Vårt bemannings- och rekryteringsteam består av konsulter med god hälsobakgrund, HR-utbildning, lång branscherfaring och lokal anslutning. 

Professionalism

Helsebemanning AS har professionella rekryterings- och bemanningslösningar riktade till hälso- och vårdsektorn. Våra konsulter har tillhandahållit och rekryterat specialläkare, läkare och sjuksköterskor i totalt 86 år.

Vi levererar sjuksköterskor och läkare till sjukhus, kommuner och olika institutioner i Skandinavien.Vår stadiga tillväxt innebär att vi ständigt ingår nya avtal runt Skandinavien, vilket ger dig ett brett utbud av uppdrag och uppdrag. Vi vill vara en bra arbetsgivare för dig och göra mycket för att anpassa uppdrag efter dina önskemål och behov. Om du vill ha nya erfarenheter, nya färdigheter och gynnsamma lönevillkor, vänligen kontakta oss. 

Har Helsebemanning kollektivavtal?

+

Nej – Helsebemanning har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Helsebemanning?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 80 konsulter heltid på Helsebemanning. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo