Till företagslistan

Doctor House

doctorhouse

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Doctor House

Texten är tagen från Doctor Houses hemsida

DET HÄR ÄR DOCTOR HOUSE

DOCTOR HOUSE är ett privatägt bemanningsföretag för läkare. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto ärt att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.

BEMANNING

DOCTOR HOUSE är ett bemanningsföretag för Dig som är läkare. Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare och för dig som behöver hjälp med personalbemanning. Vår filosofi är att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.

PERSONLIGT

Hos oss kan du som läkare alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt.

SKRÄDDARSYTT

Hos oss på DOCTOR HOUSE är det du som väljer hur mycket, när och var du vill arbeta. Du har dessutom möjlighet att få din lön utbetald en eller två gånger per månad. Självklart går det även att fakturera DOCTOR HOUSE. Vi hjälper till vid alla sorters personalbemanning. Välj det alternativ som passar dig bäst.

TRYGGT OCH SÄKERT

Hos oss kan du som läkare och som beställare alltid känna dig både sedd och hörd.  Vi följer självklart gällande lagar på arbetsmarknaden, och har ansvarsförsäkring och är medlemmar i branchorganisationen Bemanningsföretagen.

Vi finns alltid tillgängliga för dig när du behöver oss. Kontoret är bemannat under kontorstid på vardagar, men vi är alltid tillgängliga per telefon och mail övrig tid.

Har Doctor House kollektivavtal?

+

Ja – Doctor House har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Doctor House?

+

Vi har tyvärr inte denna information.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo