Till företagslistan

Docia

docia

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Lediga jobb
Nytt!

Om Docia

Texten är tagen från Docias hemsida

Vi söker ständigt duktiga vårdkonsulter för uppdrag runt om i Sverige. Vi har uppdrag med stor variation både geografiskt och uppläggmässigt. Som konsult hos oss är du aldrig ensam, vi finns med dig hela vägen. Vi strävar alltid efter att du ska trivas hos oss och känna att du utvecklas.

Vi på Docia arbetar aktivt för att vara marknadens ledande arbetsgivare för marknadens bästa vårdkonsulter. Som vårdkonsult hos Docia får du bland annat:

• En arbetsgivare som genuint bryr och engagerar sig i din karriär • Konkurrenskraftig ersättning och bra villkor • Större frihet och flexibilitet • Uppskattning för din arbetsinsats • Kompetensutveckling • Personlig service från erfarna konsultchefer

På Docia lovar vi dig konkurrenskraftiga löner, kompetensutveckling, frihet och flexibilitet samt en personlig kontaktperson. Vi vill tillsammans med dig förbättra vården och skräddarsyr uppdrag för just DIN profil och livssituation! Gör som hundratals andra inom vården, skicka in din intresseanmälan eller kontakta en av våra fantastiska konsultchefer! Vi arbetar nischat inom olika yrkeskategorier och du kan även läsa mer under just din yrkeskategori. Upptäck fördelarna med Docia redan idag.

Har Docia kollektivavtal?

+

Nej – Docia har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Docia?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 66 konsulter heltid på Docia. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo