Till huvudsidan

Doc Care

doc-care

/5

KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat av Almega
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Doc Care

Texten är tagen från Doc Cares hemsida

Om oss

Doc Care är tillsammans med systerföretagen Svensk Närsjukvård och Ofelia Vård en del av Skandinavisk Hälsovård Group.

Doc Care grundades år 2000 och vår affärsidé är att tillhandahålla läkare med mycket god medicinsk och social kompetens till behövande sjukvårdsinrättningar. Doc Care är ett helägt dotterbolag i Skandinavisk Hälsovård Group som idag är en av Sveriges ledande bemanningskoncerner.

Skandinavisk Hälsovård Group växer stadigt och vi driver över 100 läkarlinjer runt om i Sverige. Vi tillhandahåller i läkare och sjuksköterskor till vårdgivare i hela Sverige. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal med samtliga regioner i Sverige. Detta kompletterat med ett stort antal avtal med privata vårdgivare gör att vi kan erbjuda en intressant mix av uppdrag för den som väljer att arbeta för oss.

Skandinavisk Hälsovård Group ägs av Falck Group. Tillsammans med Falcks övriga vårdbemanningsbolag Activ Care ingår vi därmed i den största vårdbemanningskoncernen i Norden.

Har Doc Care kollektivavtal?

+

Ja – Doc Care har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Doc Care?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Doc Care. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Doc Care inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Doc Care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 19 konsulter heltid på Doc Care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo