Till företagslistan

Curaliv

curaliv

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Curaliv

Texten är tagen från Curalivs hemsida

Läkare

Vi erbjuder uppdrag för hyrläkare inom hela Sverige och delar av Norden. Oavsett om du önskar arbeta några enstaka veckor eller en längre period kan du höra av dig till oss för uppdrag. Då vi saknar stora administrativa kostnader erbjuder vi våra hyrläkare löner högre än många andra bemanningsföretag. Kolla därför alltid med oss först så du inte missar den bästa lönen!

Att arbeta som hyrläkare/stafettläkare

Alla läkare med svensk läkarlegitimation har möjlighet att arbeta som stafettläkare via oss. Arbetet som stafettläkare erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som stafettläkare mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Våra hyrläkare kan antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag.

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda flexibla och välbetalda uppdrag. Du kan antingen arbeta enstaka pass utöver ditt ordinarie arbete, men också arbeta heltid som hyrsjuksköterska hos oss. Vi kan oftast erbjuda betydligt bättre ersättning än andra bemanningsföretag då vi saknar dyra administrativa kostnader. Kolla därför alltid med oss först innan du börjar jobba!

Sjuksköterska

Alla sjuksköterskor med svensk sjuksköterskelegitimation har möjlighet att arbeta som hyrsjuksköterska via oss. Arbetet som hyrsjuksköterska erbjuder stor flexibilitet avseende när, i vilken omfattning och var i landet man vill arbeta. Dock råder oftast ett hinder mot att arbeta som bemanningssjuksköterska mot samma arbetsgivare hos vilken man redan har en anställning. Som bemanningssjuksköterska kan du antingen vara anställda hos oss och erhålla ersättningen som lön eller fakturera via eget företag, och får då ett anpassat arvode.

Krav för att arbeta som hyrsjuksköterska

Det grundläggande kravet för att kunna arbeta som bemanningssjuksköterska är att ha svensk legitimation som sjuksköterska. Är du ännu inte legitimerad men förväntas erhålla svensk sjuksköterskelegitimation framöver, får du gärna höra av dig till oss i väntan på din legitimation, så kan vi planera för ett framtida uppdrag som bemanningssjuksköterska.

Har Curaliv kollektivavtal?

+

Nej – Curaliv har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Curaliv?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 21 konsulter heltid på Curaliv. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo