Till företagslistan

Continuum

continuum

/5

KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Continuum

Texten är tagen från Continuums hemsida

Våra värderingar

Vår framgång utgår alltid ifrån våra värderingar i vårt arbete och våra framsteg gör vi alltid tillsammans med våra medarbetare och kunder. Allt bygger på grundvärderingen och visionen att ”ta hand om människor”.

Inkluderande - vi har plats för alla människor, oavsett bakgrund eller förutsättningar. Vi behandlar människor med öppenhet och respekt.

Vårt mål är att vara engagerade, inkluderande, ansvarsfulla och bidra till en ”hälsosam galenskap”. Vi är mycket måna om vår personal och vill att de ska ha kul på jobbet!

Engagerade - innebär att vi alltid sätter individen i fokus. Vi är engagerade och samarbetsvilliga och går den extra milen för att hitta den bästa lösningen.

Ansvarsfulla - du kan lita på oss. Vi följer etiska riktlinjer i hanteringen av myndighetskrav, lagar och avtal. Vi är en professionell och seriös arbetsgivare och affärspartner.

"Hälsosam galenskap" - vi har en positiv inställning och uppmuntrar till att ha roligt på jobbet. Vi tänker utanför boxen, uppmuntrar till kreativa lösningar och utövar "hälsosam galenskap" i vårt arbete.

Har Continuum kollektivavtal?

+

Ja – Continuum har kollektivavtal!
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Continuum?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 50 konsulter heltid på Continuum. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo