Till huvudsidan

Colivia

coliva

4.6/5 (34)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
34
Sök jobb

Betygssätt Colivia

En eller flera recensioner på detta bolag har tagits bort p.g.a. legitimitetsskäl.Vi arbetar aktivt för att förebygga fusk.

Har du erfarenhet av att arbeta på Colivia? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Colivia.

Erik
för 24 dagar sedan
SSK

Kan starkt rekommendera Colivia AB till er som söker ett seriöst bemanningsföretag. De har en välgenomtänkt digitaliserad app där allt finns tillgängligt med schema, tidrapportering, kontaktuppgifter, lön, uppdrag, handbok med mera. Professionellt bemötande och samarbete av ansvarig konsultchef Ronja. Även gott bemötande från jour- och boende koordinator. Är ute på pågående uppdrag och allt har gått smidigt med dem. Kommer definitivt ta nya uppdrag via dem i framtiden.

Gäst
för 3 månader sedan
SSK

Har arbetat för Colivia i ett par månader och det har fungerat bra. Gott bemötande och alltid svar på mina frågor från min konsult Åsa och välfungerande app där man smidigt registrerar sina arbetstider. Rekommenderas !

Kersti
för 4 månader sedan
SSK

I största allmänhet ett seriöst och bra företag. Ställer upp om det strular hemma eller på jobbet. Varierande uppdrag. Bra hemsida och appen jättebra. Kan verkligen rekommendera.

Julia Norström
för 4 månader sedan
SSK

Mycket nöjd med Colivia. Min konsultchef är Hanna Freire, mycket hjälpsam och svarar snabbt om jag skulle ha några frågor eller önskemål.

Marina Bror
för 4 månader sedan
SSK

Har bara gott att säga om Colivia och min konsultchef Ronja och hennes kollegor. De är så professionella Rekommenderar varmt!!!

Ursula Johansson
för 4 månader sedan
SSK

Trevliga konsultchefer, allt har fungerat praktiskt , informationen om uppdragen har alltid varit korrekt. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Med vänlig hälsning, Ursula

A-Jendoubi
för 4 månader sedan
SSK

Mycket bra vårdbemannings företag , bra bemötande av personalen 👍

Hamdan
för 4 månader sedan
LÄK

Underbart bemanningsföretag, excellent kontakt, man kan lätt hitta vägen till yrken och uppdrag. Verksama konsulter, hjälpsamma, bra betalt.

Barbro Lemborn
för 4 månader sedan
SSK

Mycket bra kontakt med chefskonsult, finns alltid till hands, ger adekvata uppdrag till utbildning.

Anna
för 4 månader sedan
SSK

Arbetar som leg, fysioterapeut och är på mitt första uppdrag. Min upplevelse är att Personalen på Colivia är väldigt hjälpsamma. Bra med en app där det finns bra information och tidsrapportering.

Joakim Ramqvist Hallin
för 4 månader sedan
SSK

Mkt bra konsultbolag m ett bra bemötande som m ett lösningsfokuserat och professionellt handlande gör uppdragen mer lockande, trivsamma och attraktiva.. p.s är undersköterska. d.s..

Lena
för 4 månader sedan
SSK

Arbetade sommaren 2021 med vaccinationer genom Colivia och det fungerade bra.

Sebastian
för 4 månader sedan
SSK

Leg. fysioterapeut som trivs väldigt bra med detta företag. Varierande uppdrag och bra kontakt med chefen. Rekommenderar starkt.

Jean
för 4 månader sedan
SSK

Colivia är ett jättebra bemanningsföretag. Min Chef Hanna svarar i tid och tydligt när jag har frågor eller funderningar. Lönutbetalning görs löpande och med detaljer så att man kan förstå allting. Appen fungerar utmärkt så att man hittar allt man vill veta om sitt konto eller sitt jobb eller själva företaget. Jourpersonal sköter sitt arbete som det ska. Jag har fått hjälp i dit varje gång jag ringde på jour tiden. Jag trivs bra med Colivia! Jean

Ulla
för 4 månader sedan
SSK

Colivia är ett bemanningsföretag som har gott samarbete med mig som konsult. Man känner sig sedd och väl omhändertagen med god och relevant information inför uppdragen. Åsa har varit mycket bra. Jag har hittills trivts fint med Colivia. Colivia har en bra app också, där det är enkelt att notera sina arbetade pass.

Munir Ahmad Sidiqi
för 4 månader sedan
SSK

Jobbar som undersköterska inom hemtjänsten i fina Storsjö. Väldigt smidigt med Colivia appen. Bästa bemanning företaget!!

Thommie Magnell
för 4 månader sedan
SSK

Gick över från Zest Care till Colivia efter deras konkurs och jag är väldigt nöjd med kontakten. Allt har fungerat enkelt och bra.

Gäst
för 4 månader sedan
SSK

Bra plattform och seriösa konsultchefer. Lätt nåbara och stöttar en. Sofia är den bästa jag varit i kontakt med!

elham yeganeh
för 4 månader sedan
SSK

Bra bemannings företag. Min konsult är Hanna och alltid återkommer till mig så snabb och försöka hitta bra uppdrag som ut önskar. Positivt och aktiv konsult och fungerande app.

Cecilia
för 4 månader sedan
SSK

Här vill jag stanna! Fungerande app som ständigt uppdaterad. Allt är mycket användarvänligt och enkelt. De konsulter jag varit i kontakt med är mycket positiva och hjälpsamma. Snabb återkoppling och man känner sig aldrig ”ensam”. Sofia ”min” konsult upplever jag som superkunnig och har svar på allt. Ger alltid ”pepp” och bekräftar arbetsinsatser. Känner mig som hemma!

Gäst
för 4 månader sedan
SSK

Bra bemanningsföretaget, rekommenderas starkt och Sofia är en toppen konsultchef!

Aisha Mpfumbase
för 4 månader sedan
SSK

Recencion of Colivia. Chefen Hanna Freire där, har varit en bra chef och jag har haft inflyttande på mina arbetstider, lönutbetalningarna har varit bra, kommunikation emellan har varit utmärkt. Jag har varit anställd på heltid i cirka 1,5 år som undersköterska. 21/09-2022 Aisha Mpfumbase

Anna
för 4 månader sedan
SSK

Colivia har en bra och tydlig app som är väldigt användarvänlig. Konsultchef Hanna Freire är mycket bra och ger snabb återkoppling samt väldigt bra stöd. Hanna anpassar arbetet efter dina önskemål!

Mona
för 4 månader sedan
SSK

Fantastisk konsultchef vid namnet Hanna Freire. Kompetent, kunnig och duktig på att möta mina frågor som sjuksköterska. Återkopplar snabbt och har ett superfint bemötande. Colivia har även den bästa och tydligaste appen. Ser fram emot ett fortsatt samarbete!

Niklas Dahl
för 4 månader sedan
SSK

Har nu arbetat 9 månader för Colivia. Allt har fungerat perfekt. Superbra app och regelbunden trevlig dialog med Hanna F. på Colivia.

Ewa
för 4 månader sedan
SSK

Jobbat som ssk i 42 år. Arbetat med bemanningsföretag 7 olika bolag tidigare. Nu har jag bara det bästa kvar Colivia .Har en bra app som man bokar uppdrag via och konsulter som hjälper den som vill jobba. Både konsulter och app är tydliga med lön och vad som ingår. Och vad man kan välja till. Löner fungerar alltid. Man har så stor trygghet i sitt arbete pga konsulter som alltid hjälper till. Sanna P har jag haft nu i många år. Byter aldrig bolag och arbetsform.

per Ericson
för 5 månader sedan
SSK

Funkar smidigt och återkopplar snabbt .Flexibla löneutbetalningar, har för nävarande 14-dagars utbetalning.

Agnes M
för 5 månader sedan
SSK

Riktigt proffsigt och seriöst företag, stort tack till hela teamet men speciellt till Evelina Johansson, konsultchefen. Rekommenderas starkt!

Gäst
för 5 månader sedan
SSK

Väldens sämsta Bemaning! Struntar totalt i sina anställda! Patientosäkert!

Gäst
för 5 månader sedan
SSK

Superbra och alltid snabb kontakt med min konsultchef

Sebastian
för 5 månader sedan
LÄK

Fantastisk app har dem. Bra kontakt med chefen och spännande uppdrag. Mycket nöjd

HE
för 2 år sedan
SSK

Nyss börjat arbeta för Colivia och har bara gott att säga än så länge. Toppklass på boendet och lått att få tag i min kontaktperson. Återkommer då lönen ska utbetalas.

SusannePersson
för 2 år sedan
SSK

Ni som tänker jobba som undersköterska på colivia, vet ni om att dom har inget kollektivavtal så dom betalar varken ob-tillägg eller in till er tjänstepension. Det kom som en överraskning på min första lönespec. Inget man får veta i förväg. Så upp mej jag, vill inte jobba åt oseriösa företag.

Sara Jensen
för 3 år sedan
SSK

Jobbar för Colivia just nu där vi arbetar med venprovtagning. Välldigt spännande projekt. Trevligt bemötande från alla också!

Rankningslistan

© 2023 Bemlo