Till huvudsidan

Colivia

coliva

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt Colivia

En eller flera recensioner på detta bolag har tagits bort p.g.a. legitimitetsskäl.Vi arbetar aktivt för att förebygga fusk.

Har du erfarenhet av att arbeta på Colivia? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Colivia.

Rose-Marie
2023-03-28 12:07
SSK

Colivia är ett professionellt och väl fungerande bemanningsföretag. Blir alltid väl bemött, får hjälp med allt som jag kan tänkas behöva hjälp med. Jättebra app där man rapporterar sina arbetade timmar, ser sitt schema, lön mm. Rekommenderar Colivia!

Gäst
2023-02-27 17:43
SSK

Väldigt trevliga och hjälpsamma Hanna Freire. Svarar snabbt och lyssnar på tips. Rekommenderar verkligen detta bemsnningsföretag

Erik
2023-01-03 22:07
SSK

Kan starkt rekommendera Colivia AB till er som söker ett seriöst bemanningsföretag. De har en välgenomtänkt digitaliserad app där allt finns tillgängligt med schema, tidrapportering, kontaktuppgifter, lön, uppdrag, handbok med mera. Professionellt bemötande och samarbete av ansvarig konsultchef Ronja. Även gott bemötande från jour- och boende koordinator. Är ute på pågående uppdrag och allt har gått smidigt med dem. Kommer definitivt ta nya uppdrag via dem i framtiden.

Gäst
2022-10-18 13:59
SSK

Har arbetat för Colivia i ett par månader och det har fungerat bra. Gott bemötande och alltid svar på mina frågor från min konsult Åsa och välfungerande app där man smidigt registrerar sina arbetstider. Rekommenderas !

Kersti
2022-09-26 14:20
SSK

I största allmänhet ett seriöst och bra företag. Ställer upp om det strular hemma eller på jobbet. Varierande uppdrag. Bra hemsida och appen jättebra. Kan verkligen rekommendera.

Julia Norström
2022-09-23 10:23
SSK

Mycket nöjd med Colivia. Min konsultchef är Hanna Freire, mycket hjälpsam och svarar snabbt om jag skulle ha några frågor eller önskemål.

Marina Bror
2022-09-23 06:25
SSK

Har bara gott att säga om Colivia och min konsultchef Ronja och hennes kollegor. De är så professionella Rekommenderar varmt!!!

Ursula Johansson
2022-09-22 16:24
SSK

Trevliga konsultchefer, allt har fungerat praktiskt , informationen om uppdragen har alltid varit korrekt. Jag kan varmt rekommendera detta företag. Med vänlig hälsning, Ursula

A-Jendoubi
2022-09-22 13:52
SSK

Mycket bra vårdbemannings företag , bra bemötande av personalen 👍

Hamdan
2022-09-22 12:25
LÄK

Underbart bemanningsföretag, excellent kontakt, man kan lätt hitta vägen till yrken och uppdrag. Verksama konsulter, hjälpsamma, bra betalt.

Barbro Lemborn
2022-09-22 11:49
SSK

Mycket bra kontakt med chefskonsult, finns alltid till hands, ger adekvata uppdrag till utbildning.

Anna
2022-09-22 11:48
SSK

Arbetar som leg, fysioterapeut och är på mitt första uppdrag. Min upplevelse är att Personalen på Colivia är väldigt hjälpsamma. Bra med en app där det finns bra information och tidsrapportering.

Joakim Ramqvist Hallin
2022-09-22 11:22
SSK

Mkt bra konsultbolag m ett bra bemötande som m ett lösningsfokuserat och professionellt handlande gör uppdragen mer lockande, trivsamma och attraktiva.. p.s är undersköterska. d.s..

Lena
2022-09-22 10:50
SSK

Arbetade sommaren 2021 med vaccinationer genom Colivia och det fungerade bra.

Sebastian
2022-09-22 10:02
SSK

Leg. fysioterapeut som trivs väldigt bra med detta företag. Varierande uppdrag och bra kontakt med chefen. Rekommenderar starkt.

Jean
2022-09-22 09:56
SSK

Colivia är ett jättebra bemanningsföretag. Min Chef Hanna svarar i tid och tydligt när jag har frågor eller funderningar. Lönutbetalning görs löpande och med detaljer så att man kan förstå allting. Appen fungerar utmärkt så att man hittar allt man vill veta om sitt konto eller sitt jobb eller själva företaget. Jourpersonal sköter sitt arbete som det ska. Jag har fått hjälp i dit varje gång jag ringde på jour tiden. Jag trivs bra med Colivia! Jean

Ulla
2022-09-22 08:47
SSK

Colivia är ett bemanningsföretag som har gott samarbete med mig som konsult. Man känner sig sedd och väl omhändertagen med god och relevant information inför uppdragen. Åsa har varit mycket bra. Jag har hittills trivts fint med Colivia. Colivia har en bra app också, där det är enkelt att notera sina arbetade pass.

Munir Ahmad Sidiqi
2022-09-22 08:01
SSK

Jobbar som undersköterska inom hemtjänsten i fina Storsjö. Väldigt smidigt med Colivia appen. Bästa bemanning företaget!!

Thommie Magnell
2022-09-22 07:41
SSK

Gick över från Zest Care till Colivia efter deras konkurs och jag är väldigt nöjd med kontakten. Allt har fungerat enkelt och bra.

Gäst
2022-09-21 16:17
SSK

Bra plattform och seriösa konsultchefer. Lätt nåbara och stöttar en. Sofia är den bästa jag varit i kontakt med!

elham yeganeh
2022-09-21 14:32
SSK

Bra bemannings företag. Min konsult är Hanna och alltid återkommer till mig så snabb och försöka hitta bra uppdrag som ut önskar. Positivt och aktiv konsult och fungerande app.

Cecilia
2022-09-21 12:41
SSK

Här vill jag stanna! Fungerande app som ständigt uppdaterad. Allt är mycket användarvänligt och enkelt. De konsulter jag varit i kontakt med är mycket positiva och hjälpsamma. Snabb återkoppling och man känner sig aldrig ”ensam”. Sofia ”min” konsult upplever jag som superkunnig och har svar på allt. Ger alltid ”pepp” och bekräftar arbetsinsatser. Känner mig som hemma!

Gäst
2022-09-21 12:25
SSK

Bra bemanningsföretaget, rekommenderas starkt och Sofia är en toppen konsultchef!

Aisha Mpfumbase
2022-09-21 12:05
SSK

Recencion of Colivia. Chefen Hanna Freire där, har varit en bra chef och jag har haft inflyttande på mina arbetstider, lönutbetalningarna har varit bra, kommunikation emellan har varit utmärkt. Jag har varit anställd på heltid i cirka 1,5 år som undersköterska. 21/09-2022 Aisha Mpfumbase

Anna
2022-09-21 09:51
SSK

Colivia har en bra och tydlig app som är väldigt användarvänlig. Konsultchef Hanna Freire är mycket bra och ger snabb återkoppling samt väldigt bra stöd. Hanna anpassar arbetet efter dina önskemål!

Mona
2022-09-21 09:26
SSK

Fantastisk konsultchef vid namnet Hanna Freire. Kompetent, kunnig och duktig på att möta mina frågor som sjuksköterska. Återkopplar snabbt och har ett superfint bemötande. Colivia har även den bästa och tydligaste appen. Ser fram emot ett fortsatt samarbete!

Niklas Dahl
2022-09-19 09:18
SSK

Har nu arbetat 9 månader för Colivia. Allt har fungerat perfekt. Superbra app och regelbunden trevlig dialog med Hanna F. på Colivia.

Ewa
2022-09-14 12:49
SSK

Jobbat som ssk i 42 år. Arbetat med bemanningsföretag 7 olika bolag tidigare. Nu har jag bara det bästa kvar Colivia .Har en bra app som man bokar uppdrag via och konsulter som hjälper den som vill jobba. Både konsulter och app är tydliga med lön och vad som ingår. Och vad man kan välja till. Löner fungerar alltid. Man har så stor trygghet i sitt arbete pga konsulter som alltid hjälper till. Sanna P har jag haft nu i många år. Byter aldrig bolag och arbetsform.

per Ericson
2022-09-06 21:56
SSK

Funkar smidigt och återkopplar snabbt .Flexibla löneutbetalningar, har för nävarande 14-dagars utbetalning.

Agnes M
2022-09-03 11:50
SSK

Riktigt proffsigt och seriöst företag, stort tack till hela teamet men speciellt till Evelina Johansson, konsultchefen. Rekommenderas starkt!

Gäst
2022-09-02 04:56
SSK

Väldens sämsta Bemaning! Struntar totalt i sina anställda! Patientosäkert!

Gäst
2022-08-31 12:57
SSK

Superbra och alltid snabb kontakt med min konsultchef

Sebastian
2022-08-31 11:57
LÄK

Fantastisk app har dem. Bra kontakt med chefen och spännande uppdrag. Mycket nöjd

HE
2021-02-24 17:14
SSK

Nyss börjat arbeta för Colivia och har bara gott att säga än så länge. Toppklass på boendet och lått att få tag i min kontaktperson. Återkommer då lönen ska utbetalas.

SusannePersson
2020-08-27 11:23
SSK

Ni som tänker jobba som undersköterska på colivia, vet ni om att dom har inget kollektivavtal så dom betalar varken ob-tillägg eller in till er tjänstepension. Det kom som en överraskning på min första lönespec. Inget man får veta i förväg. Så upp mej jag, vill inte jobba åt oseriösa företag.

Sara Jensen
2020-06-01 14:25
SSK

Jobbar för Colivia just nu där vi arbetar med venprovtagning. Välldigt spännande projekt. Trevligt bemötande från alla också!

Rankningslistan

© 2023 Bemlo