Till företagslistan

Careisma

careisma

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Välkommen till Careisma

För oss är långsiktiga relationer med våra konsulter och kunder högst prioriterat. Som konsult hos oss är du i fokus och den viktigaste pelaren för att förbättra vården där du behövs mest. Vi ser alltid till att matcha rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Vi värnar om att du ska trivas för att du ska kunna utföra ditt arbete och ser till att du får rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb och trivas på ditt uppdrag. 

Vill du ha ett långtidsuppdrag eller kortare uppdrag vid sidan av din fasta anställning är det helt upp till dig som konsult! Du lägger ditt schema utefter dina önskemål och vi matchar uppdraget utefter det.

Vill du kombinera ditt uppdrag och ta med familjens på en skidsemester i Dalarna eller passa på att besöka Sveriges huvudstad medan du är på uppdrag har du friheten att göra det och vi hjälper till med allt det praktiska kring boende och resor så att du kan känna dig som hemma!

Oavsett vilket uppdrag du är på erbjuder vi alltid förstklassig service och konkurrenskraftig lön. Du har valmöjligheten att arbeta både som anställd och fakturera via ditt eget bolag. Oavsett vad du väljer är vårt mål att du ska känna dig nöjd och motiverad med din ersättning.  

Hos Careisma kan du vara trygg med att du omfattas av ansvarsförsäkring och skulle du skada dig under arbetstid omfattas du av vår trygghetsförsäkring vid arbetsskada om olyckan skulle vara framme.

För oss är det viktigt med ett stort förtroende därför vill vi alltid att konsultens bästa ska vara i fokus. Vi erbjuder kollektivavtalsliknande lösningar såsom tjänstepension och självklart betalar alltid rätt lön, i rätt tid.

Varmt välkommen till oss! Kika in vår hemsida här

Hur är det att jobba via Careisma

  • Långsiktiga relationer där du som konsult är i fokus ⏳

  • Friheten att påverka ditt eget arbete och ditt eget liv ✨

  • Hjälp med resor och boende 🚆

  • Konkurrenskraftig lön 💰

  • Personlig kontakt 😊

  • Trygg arbetsgivare 🧯

Har Careisma kollektivavtal?

+

Nej – Careisma har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Careisma?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 20 konsulter heltid på Careisma. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo