arrow downTill huvudsidan

Careisma

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Careisma

Texten är tagen från Careismas hemsida.

Vi bryr oss om dig! För oss är långsiktiga relationer med våra konsulter och kunder högst prioriterat. Som konsult hos oss är du i fokus och den viktigaste pelaren för att förbättra vården där du behövs mest. Vi ser alltid till att matcha rätt uppdrag utifrån dina önskemål. Vi värnar om att du ska trivas för att du ska kunna utföra ditt arbete och ser till att du får rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb och trivas på ditt uppdrag. 

Friheten att påverka ditt eget arbete Vill du ha ett långtidsuppdrag eller kortare uppdrag vid sidan av din fasta anställning är det helt upp till dig som konsult! Du lägger ditt schema utefter dina önskemål och vi matchar uppdraget utefter det. Vill du kombinera ditt uppdrag och ta med familjens på en skidsemester i Dalarna eller passa på att besöka Sveriges huvudstad medan du är på uppdrag har du friheten att göra det och vi hjälper till med allt det praktiska kring boende och resor så att du kan känna dig som hemma!

Konkurrenskraftig lön  Oavsett vilket uppdrag du är på erbjuder vi alltid förstklassig service och konkurrenskraftig lön. Du har valmöjligheten att arbeta både som anställd och fakturera via ditt eget bolag. Oavsett vad du väljer är vårt mål att du ska känna dig nöjd och motiverad med din ersättning. 

Personlig kontakt Vi vill att vår sjukvårdspersonal alltid ska känna sig värdefulla, respekterade och trygga. Du har en personlig kontakt med en dedikerad bemanningsansvarig som alltid finns tillgänglig för att matcha dig med ditt drömuppdrag,  ge dig goda förutsättningar att utföra ditt arbete och besvara dina frågor och funderingar under uppdragets gång. Vår personal är engagerad, erfaren och kompetent. Vi bemöter alltid våra konsulter med ärlighet, öppenhet och lyhördhet och går extra milen för att förstå just dig som konsult!

Trygg arbetsgivare  Hos Careisma kan du vara trygg med att du omfattas av ansvarsförsäkring och skulle du skada dig under arbetstid omfattas du av vår trygghetsförsäkring vid arbetsskada om olyckan skulle vara framme.

För oss är det viktigt med ett stort förtroende därför vill vi alltid att konsultens bästa ska vara i fokus. Vi erbjuder kollektivavtalsliknande lösningar såsom tjänstepension och självklart betalar alltid rätt lön, i rätt tid.

Andra topprankade företag

Har Careisma kollektivavtal?

+

Nej, Careisma har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Careisma?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Careisma. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Careisma inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Careisma?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 20 konsulter heltid på Careisma. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2021 Bemlo