Till företagslistan

Astrid Lundgren

astridlundgren

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Mer än bara vårdbemanning

Astrid Lundgren - ditt arbete på dina villkor.Vi tycker det är viktigt att vi som arbetsgivare tar ett ansvar för våra medarbetares välmående och trivsel. För att trivas på en arbetsplats är det många faktorer som spelar in och det är vårt jobb att göra ditt arbete både roligare och lättare. Jobbar du tillsammans med oss så ger vi dig som medarbetare några väl valda löften. 

Max antal konsulter

Som tidigare nämnt vill vi garantera alla våra sjuksköterskor/konsulter samma förutsättningar, tid, engagemang men ge oss möjlighet att möta våra konsulters önskemål och det kommer alltid vara vårt primära fokus. Vi har därför satt ett tak på max antal konsulter vi jobbar tillsammans med och vi är övertygade om att detta genererar nöjdare konsulter och mer långsiktiga relationer!

Fullt fokus på dig

  • Hos oss är du alltid prioriterad. Vi ser till att varje konsultchef har den tid och förutsättningar som behövs för att du alltid ska känna dig prioriterad.

  • Vi anpassar oss efter dina önskemål. Vi har uppdrag över hela Sverige och formar ett samarbete som passar dig.

  • Alltid konkurrenskraftig lön och bra villkor. Vi ser det jobb du gör och vill att du ska känna att du utvecklas med rollen.

Har Astrid Lundgren kollektivavtal?

+

Nej – Astrid Lundgren har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Hur många konsulter jobbar på Astrid Lundgren?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 25 konsulter heltid på Astrid Lundgren. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo