Till huvudsidan

Astrid Lundgren

astridlundgren

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Astrid Lundgren

Texten är tagen från Astrid Lundgrens hemsida

Mer än bara vårdbemanning

Astrid Lundgren - ditt arbete på dina villkor.Vi tycker det är viktigt att vi som arbetsgivare tar ett ansvar för våra medarbetares välmående och trivsel. För att trivas på en arbetsplats är det många faktorer som spelar in och det är vårt jobb att göra ditt arbete både roligare och lättare. Jobbar du tillsammans med oss så ger vi dig som medarbetare några väl valda löften. 

Max antal konsulter

Som tidigare nämnt vill vi garantera alla våra sjuksköterskor/konsulter samma förutsättningar, tid, engagemang men ge oss möjlighet att möta våra konsulters önskemål och det kommer alltid vara vårt primära fokus. Vi har därför satt ett tak på max antal konsulter vi jobbar tillsammans med och vi är övertygade om att detta genererar nöjdare konsulter och mer långsiktiga relationer!

Har Astrid Lundgren kollektivavtal?

+

Nej – Astrid Lundgren har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Astrid Lundgren?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Astrid Lundgren. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Astrid Lundgren inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Astrid Lundgren?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 14 konsulter heltid på Astrid Lundgren. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo