Till företagslistan

ApplyMe

applyme

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt ApplyMe

Har du erfarenhet av att arbeta på ApplyMe? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med ApplyMe.

Soheila
2020-03-30 14:31
SSK

Jag blev lurad av företaget. De lovar mycket och är väldigt trevliga i början, men sedan behandlar de illa personalen och ingenting stämmer. De betalar inte lönen som det ska. Blir man bokad på ett smutsig och hemsk vandrarhem men tackar nej och kör fram och tillbaka till jobbet , får man inte rese ersättning. De svarar verkan mail eller telefon, även när vårdfacket kontaktar de.

Liliane
2019-11-29 23:05
SSK

Lovar mycket, ingeting stämmer rular sjuksköterska i allting. Bokar på hemlösa vandrarehem, lovar lönjustering som inte gjorts trots det finns bevis. Hotar av stämma sjusköterska om du avbryter uppdrag Och behandlar konsulten väldig illa. Tjänar pengar på sjuksköterska dålig psykiska mående. Jag är av de andra som har blivit offer. Undrar om det finns - stjärnan för utvärdera den bluff av bemaning företag.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo