Till huvudsidan

Amelia Vårdbemanning

amelia-vardbemanning

5/5 (28)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
28
Sök jobb

Betygssätt Amelia Vårdbemanning

Har du erfarenhet av att arbeta på Amelia Vårdbemanning? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med Amelia Vårdbemanning.

Liza
för 6 timmar sedan
SSK

Ett personligt men mycket professionellt företag som alltid håller vad de lovar! Amelia erbjuder ett stort urval av uppdrag och arbetar hårt för att ens egna önskemål och villkor alltid blir uppnådda. Kan varmt rekommendera Amelia vårdbemanning!

Bianca
för 2 dagar sedan
SSK

Amelia Vårdbemaning är ett företag som bryr sig och är engagerade i sina konsulter. Ett företag med helhetssyn. Stor plus är det att de själva är utbildade inom vården och har bättre förståelse för dig som konsult. Tryggheten för patienten och konsulten.De hittar på bästa lösningar för dig och är tillgängliga dygnet runt. Rekommenderar varmt ❤️

Clara
för 3 dagar sedan
SSK

Ett företag som har helheten, ser till patientens och konsultens bästa. VD som själv är utbildad inom vårdyrket och därför känns det genuint och tryggt. Trevligt bemötande och snabba svar från vem som man än har kontakt med. Kan varmt rekommendera ❤️

Maria Gyllén
för 3 dagar sedan
SSK

Ett bra bemanningsföretag som är mån om sin personal. Håller vad dom lovar. Bra tillgänglighet och engagerade. Rekommenderar Amelia varmt. Inte minst en mycket fin sammanhållning mellan vi som jobbar för Amelia.

Kaisa Nordqvist
för 3 dagar sedan
SSK

Engagerade personer som gör sitt yttersta för att matcha uppdrag.

Ann-Louise
för 13 dagar sedan
SSK

Min första kontakt med företaget skedde i ett omklädningsrum på ett sjukhus där jag hade ett pågående konsultuppdrag. Träffade Clarita där som är VD i företaget men också sjuksköterska. La namnet Amelia Vårdbemanning på minnet direkt. Påbörjade mitt första uppdrag för dem hösten 2022 och jag trivs fantastiskt bra med att arbeta för Amelia Vårdbemanning. Ett tillgängligt, proffesionellt och genuint företag som månar om sina kunder och konsulter på ett tillitsfullt vis. Rekommenderas varmt.

Kamal
för 15 dagar sedan
SSK

Första kontakten är den viktigaste kontakten brukar dem flesta säga och jag håller nog med.. Varför jag skrev på för just Amelia är just på grund av första kontakten bemötande och förståelsen. Min första kontakt var med VD för företaget Clarita som är själv utbildad sjuksköterska och känner till utmaningarna inom vården som är en fin och ödmjuk person som verkligen kan bygga upp en relation /tillit som byggs vidare på. Därför så rekommenderar jag Amelia vårdbemanning. Du blir aldrig lämnad ensam, gå med i familjen idag🙏🏼

Gäst
för 15 dagar sedan
SSK

Jag trivs väldigt bra och är en stolt Amelia representant. Här är konsultshefen är sjuksköterska med erfarenhet och är lätt att prata med. Det är god framförhållning för nya uppdrag som jag är nöjd. Känns så som är i en stor familj med kontakt mellan oss konsulter. Varm rekommendera för alla.

Fredrica
för 2 månader sedan
SSK

Amelia vårdbemanning är det bästa företaget jag arbetat för. De är trevliga, hjälpsamma, snabba på att svara och professionella.

Thessan
för 2 månader sedan
SSK

Mycket bra och personligt bemanningsföretag. Jobbat 1 år och är supernöjd. Min konsultchef Jennifer som jag har haft mest kontakt med har hjälpt mig till rätt uppdrag som jag har velat ha och varit nöjd med. Bra löner har dem med, jag har jobbat för 3 bolag men Amelia Vårdbemanning AB har gett mig bland dem högsta lönerna. Ska du testa på bemanningsuppdrag så måste du kontakta Amelia Vårdbemanning AB

Philip
för 3 månader sedan
SSK

Ett väldigt engagerat, seriöst, och kompetent bemanningsföretag med inte bara den anställde i fokus men framförallt patienten!

Johan Wärnegård
för 4 månader sedan
SSK

Ett jordnära bemanningsföretag med hjärtat på rätta stället. Välvilja och sympati genomsyrar verksamheten.

Anna-Lena
för 9 månader sedan
SSK

Som ny i bemanningssvängen och en uppsjö av olika bolag, så blev Amelia Vårdbemanning ett självklart val utifrån vad som var viktigt för mig. Det är ett personligt, tryggt och hjärtlig bolag. Vd:n Clarita, som själv är sjuksköterska, har alltid tid för mig, är lyhörd och förstår vad man vill uppnå med sina uppdrag. Jag har nära arbete med både ekonomi och framförallt Jennifer som sköter mina bokningar. Hon är en klippa👌! Jag kommer fortsätta att vara en ”Amelia” och är stolt att få vara det😊! Tveka inte att kontakta Amelia Vårdbemanning och bli en av oss🫶

T.V
för ett år sedan
SSK

Ny på Amelia Vårdbemanning AB men jag har fått det bästa konsultuppdraget från dem. ❤Sååå nöjd. Jag är supernöjd och lätt numera att få kontakt med både ekonomi/konsultchefen (båda nya på jobbet men med otroligt mycket engagemang och vilja att matcha på rätt uppdrag) för att inte tala om självaste vd. Mer engagemang från henne för att det ska bli bra som möjligt är sällsynt tror jag i alla fall. Såklart tipsar jag mina fd kollegor för att dem också ska få ett bra och hållbart arbetsliv med en lön som matchar det ansvar vi faktiskt har som sjuksköterskor 😁. Testa och se själva, ni kommer inte bli besvikna.❤👍

Martin
för ett år sedan
SSK

Amelia Vårdbemanning är ett superbra bemanningsföretag med en toppen chef som tar hand om sina anställda! Det är ett roligt och personligt arbetsgäng med hög kompetens! Vill du jobba med ett roligt gäng, flexibla arbetstider och ett arbete där du känner dig uppskattad, välj Amelia Vårdbemanning!

Linda
för ett år sedan
SSK

Ett superbra företag med möjligheter till frihet och bra kommunikation till chefer som alltid gör sitt yttersta för just dig. Kan varmt rekommendera att bli en i vårt goa gäng!

Evelina
för ett år sedan
SSK

Väldigt välkomnande och trevlig personal. Med en super bra och engagerad chef. Man känner sig sedd och behövd. Har rekommenderat detta bemanningsföretaget till flera av mina kollegor!

Liza
för ett år sedan
SSK

Ett bemanningsföretag som erbjuder trygghet och stöd från dag 1! Här erbjuds nära kontakt till engagerad personal, fantastiska medarbetare och till en mycket omtänksam, duktig och professionell chef. Kan varmt rekommendera ett samarbete med Amelia som alltid håller allt de lovar.

Niklas
för ett år sedan
SSK

Det lite mindre bemanningsföretaget med en mer personlig touch där man genast känner sig varmt välkommen !

Matilda
för ett år sedan
SSK

Ett företag som ger trygghet, stöd, peppning och de absolut bästa förutsättningarna för att skapa en bra upplevelse ute på uppdraget. Har aldrig varit så nöjd med ett företag tidigare. Rekommenderar stark.

Sofia
för ett år sedan
SSK

Har bara upplevt personalen som professionella, personliga och jordnära. Snabb hjälp och en grym chef med erfarenhet som sjuksköterska. Stolt över att representera Amelia. Stor skillnad jämfört med tidigare bemanningsföretag.

Sara
för ett år sedan
SSK

Bemanningsföretaget som är lyhört och otroligt flexibelt. Alltid på hugget som ger allt för sina anställda och som aldrig tullar på kvaliteten. Rekommenderas varmt!

Malin
för ett år sedan
SSK

Bemanningsföretaget med hjärta, personalen går först. Snabb hantering, nära kontakt med din chef. Och vaket bevakande av uppdrag. Smidigt o hjärtligt!

Hanna
för ett år sedan
SSK

Helt klart det bästa bemanningsföretaget jag jobbat för! Trevligt och personligt med kompetent personal och chef.

Anonym
för ett år sedan
SSK

Smidigt och personligt bemanningsföretag med snabb återkoppling och duktiga konsulter och medarbetare.

PERNILLA
för ett år sedan
SSK

Vill du ha daglig kontakt med din chef och personlig anda. Då har du kommit rätt. Världens bästa bemanningsföretag och chef.

Anonym
för ett år sedan
SSK

Så proffsiga och hjälpsamma! Bryr sig verkligen om sina medarbetare!

Anonym
för ett år sedan
SSK

Kompetent och trevlig personal. Har många uppdrag som gör att möjligheten finnas att välja. Har man önskemål så löser din konsulent det. Rekommenderar Amelia Vårdbemmaning.

Rankningslistan

© 2023 Bemlo