arrow downTill huvudsidan

Adecco

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Adecco

Texten är tagen från Adeccos hemsida.

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val. Naturligtvis är vi ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Andra topprankade företag

Har Adecco kollektivavtal?

+

Nej, Adecco har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Adecco?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Adecco. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Adecco inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Adecco?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär konsulter heltid på Adecco. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2022 Bemlo