Till företagslistan

AdatoCare

adatocare

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Betygssätt AdatoCare

Har du erfarenhet av att arbeta på AdatoCare? Hjälp andra genom att sätta ett betyg!

Bemlo bygger på tillit och att de recensioner som ges är ärliga. Ge därför bara kommentarer på ställen du har erfarenhet av — det tjänar alla på i slutändan. Vi vidtar åtgärder vid alla försök till att manipulera rankingen.

Om en e-mail inte är giltig raderas kommentaren.

När du skickar så godkänner du våra villkor.
Din information kommer inte delas med AdatoCare.

Petra
2022-03-02 13:35
SSK

Jag har jobbat med AdatoCare i snart 2 år och har bara positiva erfarenheter av företaget. Har hittills bara fått uppdrag som har passat mig som konsult och jag känner ett stort förtroende för att dem ser till så att kommande uppdrag blir så bra som möjligt. Alltid hjälpsamma och uppmuntrande!

Carina
2022-02-14 06:57
SSK

Alltid bra bemötande. Professionella. Ser till att du får jobba med de uppdrag som du önskar. Bra lönevillkor och förmåner.

Elin H
2022-02-11 14:49
SSK

Deras sjuksköterskekompetens gör att de vet vad man och de pratar om, vilket skapar en enorm trygghetskänsla som konsult! Alltid ett gott och trevligt bemötande och uppdragen skräddarsys så att det ska bli så bra som möjligt för alla. Stor kompetens, värme och omtanke genomsyrar företaget 😀

Johanna
2022-02-11 14:07
SSK

Konsulten i fokus! Försöker alltid erbjuda just det uppdrag man är intresserad av och erbjuder bra lönevillkor. Nära samarbete med konsulten och man ges möjlighet att träffa övriga konsulter för att utbyta erfarenheter och få känslan av en gemenskap i företaget. Ett tryggt och seriöst företag!

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo