Till huvudsidan

Vårdbemanning Sverige: Konsulthistoria

Ann-Charlotte,

Specialist i Psykiatri och Specialist inom barn- och ungdomspsykiatri

"När jag gick i pension från mitt arbete kände jag mig inte mogen för en full pensionärstillvaro. En kollega talade varmt om Vårdbemanning  och tipsade mig att ta kontakt med dem. Telefonsamtalet ledde till att jag skickade in mina papper och började mitt första uppdrag på BUP i Oskarshamn. Det var spännande att få åka iväg och jag blev så väl mottagen, fick tydlig och god hjälp att klara av nytt datasystem. Samarbetet fungerade väl. Väl hemma sände jag in påskriven tidrapport och ersättning kom på bestämd dag. Allt var mycket enkelt och behövde jag kontakt med Vårdbemanning fick jag mejlsvar mycket snabbt. Efter Oskarshamn har jag hunnit arbeta i Örebro, Västervik och Karlstad. Just växlingen mellan tid av arbete på annan ort och sammanhängande hemmatillvaro har passat mig så bra. 

Många år har varit så fyllda av arbete och engagemang för barnen och en fulltecknad fritid och detta i en och samma stad. När jag nu fått chansen att se andra arbetsplatser och besöka nya orter och hunnit bekanta mig lite och även rå mig själv och fått bo trevligt har detta varit mycket värdefullt för mig. Arbetet har varit strukturerat, tydlig och jag har vid varje tillfälle känt mig så välkommen. 

Att arbeta för Vårdbemanning har varit mycket enkelt och smidigt. Lätt att få kontakt, stor tillgänglighet. Har en ambition att regelbundet höra av sig och lyhördheten är stor. Gör allt för att försöka matcha mina önskemål med tillgängliga platser. Vårdbemanning kan ordna arbete på många orter som är intressanta för mig. Jag får regelbunden information om lediga platser. Allt detta skapar trygghet för mig och jag har inte haft någon anledning att fundera över byte av arbetsgivare."

Om Ann-Charlotte

Ann-Charlotte är Specialist inom Psykiatri och barn- och ungdomspsykiatri och arbetar för Vårdbemanning Sverige sedan hon gick i pension. Hon uppskattar chansen att få se olika arbetsplatser och besöka nya orter att bekanta sig med, samtidigt som hon får rå om sig själv och bo trevligt. Det är värdefullt för Ann-Charlotte.

Läs mer om Vårdbemanning Sverige här.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo