Nu släpps Bemlo!

Nu släpps Bemlo!

Uppdaterad · 2 min läsning

Nu släpps Bemlo – ditt verktyg i bemanningsdjungeln

Vi blev trötta på alla bemanningsföretag som lurar sjuksköterskor, därför startade vi Bemlo! Syftet med Bemlo är att sjuksköterskor ska kunna recensera bemanningsföretag inom vården samt att enkelt se vilka förmåner de erbjuder. Med ärliga recensioner på alla bolag kan vi veta var det är fantastiskt att jobba och vilka ställen som borde undvikas. Förhoppningen är arbetsvillkoren för alla sjuksyrror kan bli bättre om bemanningsföretagen är hårt granskade.

Sök jobb hos bästa bemanningsbolagen!

Jämför erbjudanden och höj din lön. Många vårdkonsulter har redan hittat sitt nästa jobb via Bemlo, är du redo att bli en av dem?

Sök jobb idag

Se upphandlade löner

Vi har gjort det hårda jobbet av att samla alla offentliga upphandlingar på landstingsnivå. Nu kan du äntligen se exakt vad bemanningsföretagen fakturerar för varje timme du jobbar. Det blir enkelt att svart på vitt se vad som är en rimlig lön för dig som konsult. Det är också enkelt att se olika lön för olika specialiseringar, som kanske kan ge dig ett hum om vilka specialiseringar som är mest eftertraktade! Bemlos lönestatistik hittar du här.

Trots att Bemlo bara funnits ungefär en månad, så har vi redan anställt flera sjuksköterskor åt bemanningsföretagen. En sjuksköterska vi pratade med sa “Jag intresseanmälde mig på kvällen och morgonen där på ringer flera bemanningsföretag. Det var som att jag var en kändis. Wow för Bemlo!”

Hjälp oss göra sajten bättre

Bemlo är bara så bra som dess användare låter den vara. Om du är en sjuksköterska som har haft bra eller dåliga erfarenheter av ett bemanningsföretag – skriv en kommentar! Visst, många gånger är dessa erfarenheter unika och säger inte mycket om företaget. Några kanske tycker att det endast pekar på att konsultchefen är sämre eller bättre. Men Bemlo har tidigare sett att företag som har flertalet dåliga recensioner ofta är genomgående sämre. Så skriv en recension så kan vi tillsammans förbättra allas kunskap! I framtiden kommer vi även lägga till en lönerapporterare så att vi tillsammans få bättre löneförhandlingar (uppdatering - nu finns Bemlos lönerapporterare här!).

Gör intresseanmälningar till alla företag

På Bemlo kan du söka jobb direkt till alla bemanningsföretag med några enkla knapptryck. Om du söker till flera bolag samtidigt blir det superenkelt att löneförhandla. Det kan låta cyniskt men tyvärr är företagen mycket trevligare mot dig om de vet att flera vill anställa dig. Då blir dom tvingade att ge dig bättre förmåner för att behålla dig.  

Sök jobb hos bästa bemanningsbolagen!

Jämför erbjudanden och höj din lön. Många vårdkonsulter har redan hittat sitt nästa jobb via Bemlo, är du redo att bli en av dem?

Sök jobb idag

Någon förbättringspotential?

Denna hemsida finns till för alla vårdkonsulter där ute. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att jobba inom bemanning så om ni har något ni saknar på Bemlo kan ni maila oss på info@bemlo.se

Jämför 80+ bemanningsföretag för sjuksköterskor!

Läs recensioner av andra sjuksköterskor
Se information om löner och förmåner
Skicka enkelt intresseanmälan till företag
Jämför företag

Lämna en kommentar...

När du skickar så godkänner du våra villkor.

Lediga jobb
Utvecklare? Sök här.

© 2024 Bemlo