Sjuksköterska / Läkare
arrow downSe fler företag

Om oss

Hej!

Vi är Bemlo, en hemsida där du enkelt jämför bemanningsföretag inom vården. På Bemlo lämnar du betyg baserade på dina egna erfarenheter, hittar information om nya potentiella arbetsgivare och skapar, genom några snabba steg, en intresseanmälan som sedan skickas till vidare till de vårdbemanningsföretag du är intresserad av. Med andra ord finns vi till för att göra det så lätt som möjligt för dig som arbetar inom vården att hitta fram till de jobb du verkligen vill ha.

Bemlo bygger på recensioner och kommentarer från personal inom vården som själva har erfarenhet av respektive företag, detta gör att du kan vara säker på att den informationen du tar del av är transparent och betygen är ärliga.

Ett kandidatarbete på KTH födde idén till Bemlo, som sedan utvecklats vidare i samarbete med studenter från KI.

Skulle det vara något med hemsidan, en fråga eller något annat du har på hjärtat? Tveka inte att höra av dig till oss så på info@bemlo.se svarar vi så fort som möjligt!

Hur finansieras Bemlo?

För dig som sjuksköterska eller läkare är det gratis att använda Bemlo och det kommer det alltid att vara. Bemlo finansieras av en avgift som bemanningsbolagen betalar för att få tillgång till dina kontaktuppgifter när du söker jobb via oss. Samtidigt sparar bolagen pengar som de annars hade lagt på marknadsföring och på att leta efter ny personal och kvar finns i många fall extra pengar som kan användas till att ge dig en högre lön, en win-win-win så att säga!

Vissa bemanningsföretag betalar också för att publicera eget innehåll, t.ex. bilder och länkar till artiklar, på sina översiktssidor. Inget företag kommer någonsin kunna betala för att få en bättre ranking, denna avgörs helt och hållet av betyg som satts av dig och dina kollegor inom vården. Vi står alltid på vårdkonsulternas sida.

Hur fungerar rankingen?

För rankingen av företagen använder vi en välkänd algoritm som är vanlig på jämförelsesajter, till exempel används den av Prisjakt. För att hamna högt upp i rankingen räcker det inte att ha ett högt genomsnittsbetyg, utan detta vägs även samman med antalet recensioner. De företag som hamnar högst upp i rankingen är alltså de företag som många personer har lämnat höga betyg på.

Varför har vissa företag fler betyg än kommentarer?

När vi startade Bemlo gick det att lämna ett betyg utan att ge en kommentar. Nu kräver vi att man skriver en kommentar för att lämna ett betyg.

© 2020 Bemlo