Till huvudsidan

Qura Care

qura-care

/5

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
0
Sök jobb

Om Qura Care

Texten är tagen från Qura Cares hemsida

Qura Care grundades med fyra förbättringsåtgärder i sikte:

* Att förbättra den svenska vårdsektorn. * Att ge alla tillgång till vård, oavsett bostadsort, ålder, kön, etnicitet. * Att förbättra arbetsvillkoren för alla vårdhjältar. * Att förbättra bemanningsbranschen i Sverige.

 Vi på Qura Care har som mål att göra yrkena inom vården mer attraktiva så att vi får en mer jämnfördelad vård i Sverige och se till att alla får den vård de förtjänar. Vi vill öka uppskattningen av vårdpersonal och förbättra arbetsvillkoren inom vården för att kunna erbjuda en balans mellan privatliv och karriär, för ett hälsosammare liv. Vi är transparenta och erbjuder flexibla lösningar som är anpassade efter varje enskild person vi samarbetar med. Detta eftersom vi tror på en långsiktig relation som är byggd på ömsesidigt förtroende.

 

Har Qura Care kollektivavtal?

+

Nej – Qura Care har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Qura Care?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Qura Care. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Qura Care inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Qura Care?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 10 konsulter heltid på Qura Care. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo