Till huvudsidan

Powercare

powercare

3.8/5 (4)

KollektivavtalInget kollektivavtal
ÖversiktLöner
Recensioner
4
Sök jobb

Om Powercare

Texten är tagen från Powercares hemsida

POWERCARE är ett bemanningsföretag som bygger på principen att en vikarie inte bara ska vara en ersättare utan även vara en aktiv del av ett team med fast anställda redan från början.

Vårdpersonal har ett särskilt ansvar eftersom arbetet handlar om människor i behov av hjälp. Detta gäller även för vikarier och det är något vi på POWERCARE är mycket medvetna om. I slutändan handlar det om livskvaliteten för de människor vi arbetar för och med.

Vi axlar vårt ansvar

En POWERCARE-vikarie är inte bara en högutbildad specialist utan även en person med empati, värme och yrkesmässig stolthet. Vi har nästan 20 års erfarenhet av att matcha rätt kandidat med rätt jobb – oavsett om det är ett enstaka arbetspass eller ett flera månaders vikariat.

Har Powercare kollektivavtal?

+

Nej – Powercare har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Powercare?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Powercare. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Powercare inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Powercare?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär -1 konsulter heltid på Powercare. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

Rankningslistan

© 2023 Bemlo