Sjuksköterska / Läkare
arrow downTill huvudsidan

Mix Medicare

- / 5
KollektivavtalKollektivavtal
Auktoriserat av AlmegaAuktoriserat
ÖversiktLöner
Recensioner
Sök jobb

Om Mix Medicare

Texten är tagen från Mix Medicares hemsida.

Vi på Mix Medicare erbjuder dig konkurrenskraftig lön, goda villkor och har många möjligheter till arbete genom våra samarbeten och avtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi finns i flera delar av landet med fokus på Stockholms och Uppsala län. 

Vi anställer dig med goda villkor för uppdrag som konsult hos våra uppdragsgivare.

Konkurrenskraftig lön och bonus

Vi erbjuder dig som medarbetare konkurrenskraftiga arvoden och bonusmöjligheter. Vi har rekryteringsbonus som tack för din hjälp med att rekrytera sjuksköterskor för sommarperioden. Dessutom har vi sommarbonus för dig som timanställd sjuksköterska under juni, juli och augusti.

Personligt och familjärt

Våra medarbetare och samarbetspartners är förutsättningen för vår verksamhet. Alla relationer är viktiga och vi ser till att hålla personlig kontakt med en prestigelös inställning och familjär anda. Vi är lyhörda och sätter värde på en öppen dialog, både med våra medarbetare och våra samarbetspartners.

Vi är inte så många på kontoret och stämningen är familjär. Det är viktigt för oss att du ska känna dig välkommen och uppskattad.

Nöjda medarbetare

Många av våra anställda vittnar om hur  lärorikt, roligt och utmanande det är att vara uthyrd. Att få chans att utvecklas i sin yrkesroll och få bred erfarenhet från flera olika arbetsplatser och situationer är alltid givande. Och inte minst frihetskänslan av att själv kunna styra sitt schema. 

Anställningsformer

Vi erbjuder dig flera olika anställningsformer; hel- eller deltidstjänst i form av tim-/vid behov-anställning eller garantianställning (tillsvidare). Allt för att du ska kunna arbeta precis hur och så mycket som du vill.

Andra topprankade företag i undefined

Har Mix Medicare kollektivavtal?

+

Ja, Mix Medicare har kollektivavtal!
Läs mer här

Vilka uppdrag har Mix Medicare?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Mix Medicare. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Mix Medicare inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Mix Medicare?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 27 konsulter heltid på Mix Medicare. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2020 Bemlo