arrow downTill huvudsidan

Dignus Medical

- / 5
0
KollektivavtalKollektivavtal
ÖversiktLöner
0
Recensioner
Sök jobb

Om Dignus Medical

Texten är tagen från Dignus Medicals hemsida.

Dignus Medical är specialiserade på rekrytering och uthyrning av kvalificerade specialister och legitimerade läkare samt chefer med erfarenheter från sjukvården. Vi rekryterar till såväl offentlig sektor som privat samt även en viss del till den sjukvårdsrelaterade industrin.

Konceptet Dignus Medical etablerades 2005 och vi har i dagsläget kontor i Malmö och i Oslo. Totalt arbetar 30 medarbetare i företaget som är i en stark tillväxtfas. I vårt nätverk har vi även agenter och samarbetspartners i en rad europeiska länder som bistår Dignus Medical med att finna kvalificerade kandidater till våra kunder.

Vi vill särskilt tacka våra kunder och kandidater för den tillit vi fått och som gör det möjligt med den starka expansion vi nu befinner oss i och som ger oss en förväntad omsättning under 2019 på 95 miljoner kronor.

Andra topprankade företag

Har Dignus Medical kollektivavtal?

+

Nej, Dignus Medical har inte kollektivavtal.
Läs mer här

Vilka uppdrag har Dignus Medical?

+

På Bemlo kan du enkelt göra en intresseanmälan till Dignus Medical. Då kan de kontakta dig på en tid som passar dig och berätta mer om vilka uppdrag som finns. Gör en ansökan och få svar från Dignus Medical inom 24 timmar.
Gör en intresseanmälan

Hur många konsulter jobbar på Dignus Medical?

+

Om man räknar om antalet konsulter till heltidsanställda så jobbar ungefär 30 konsulter heltid på Dignus Medical. Den exakta siffran är svår att veta.
Läs mer här

© 2022 Bemlo