Hösten på Bemlo

Uppdaterad 6/7/2021

Sedan Bemlo lanserades för snart ett år sedan har hundratals undersköterskor, sjuksköterskor och läkare hittat rätt i bemanningsdjungeln genom informationen ni skickat in och vi sammanställt. Tack vare de över 500 recensioner ni lämnat om företagen är det nu enklare än någonsin för nya vårdkonsulter att undvika oseriösa aktörer. 

På vår blogg har vi redan nu publicerat ett antal artiklar för dem som är nyfikna på branschen. Här hittar man information om löner, avtal, samt berättelser från erfarna bemanningssköterskor. Den här typen av public-service vill vi fortsätta med. Genom att besvara vanliga frågor och kanske organisera en eller flera online-föreläsningar hoppas vi kunna bidra till branschen och underlätta för de många tusen som jobbar inom den.

Se till att följa oss på Instagram och Facebook för att hålla koll på framtida händelser.

För att starta hösten organiserade vi en tävling där man kunde nominera en vän eller kollega som månadens vårdanställda. Vinnaren blev barnmorskan Johanna som fick en väldigt fin bukett blommor skickad till sig.

Några snabba frågor med Johanna

Hur länge har du jobbat som barnmorska?

Jag har arbetat som sjuksköterska ca 17 år, som sjuksköterska och terapeut från 2012 och som barnmorska i ca 2 år.

Vad är det bästa med jobbet?

Det är svårt att säga vad som är det bästa med yrket, men mänskliga möten har alltid intresserat mig. Som barnmorska kan man arbeta inom gynekologi, på ungdomsmottagning, på fertilitetskliniker, inom mödravård och förlossning/BB. Det är en stor fördel att man kan arbeta inom olika verksamheter och bidra med insatser för kvinnors hälsa på olika sätt. 

Finns det någon person som du ser upp till?

Det finns såklart personer jag ser upp till. Det finns många kollegor och handledare jag haft som jag tycker gör ett ovärderligt arbete genom hög kompetens och fint bemötande. 

Tack Johanna!

För frågor, förslag eller annan kontakt når du oss enklast på info@bemlo.se.

Jämför 80+ bemanningsföretag för sjuksköterskor!

Läs recensioner av andra sjuksköterskor

Se information om löner och förmåner

Skicka enkelt intresseanmälan till företag

När du skickar så godkänner du våra villkor.

© 2021 Bemlo